Maksutonta online-hathajoogaa

Keskiviikkoisin (25.3., 1.4. ja 8.4.) klo 8:00-9:30
Torstaisin (26.3., 2.4. ja 9.4.) klo 17:30-19

Lämpimästi tervetuloa maksuttomille hathajoogan online-tunneille! Hathajoogatunneilla opit joogaperinteen klassisia fyysisiä asentoja eli asanoita sekä syvän rentoutumisen tekniikan. Harjoitukset auttavat muun muassa lisäämään elinvoimaa, itseluottamusta, kykyä rakastaa ja huomioida muita sekä mielen kirkkautta ja keskittymiskykyä. Hathajoogan harjoitukset tehdään rauhalliseen tahtiin, pyrkien mahdollisimman syvään rentoutumiseen ja mielen hiljentämiseen. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Online hathajooga-tunteja pitävät useat Nathan joogaopettajat, kukin vuorollaan.

Erityisesti näinä aikoina on tärkeä ylläpitää harmoniaa ja tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden tasolla. Joogaperinteen mukaan terveellinen ruokavalio, rentoutuminen sekä jooga-asanoiden ja meditaation säännöllinen harjoittaminen auttavat ylläpitämään hyvää terveyttä ja vastustuskykyä sekä iloista ja optimistista mielentilaa. 

Miten pääsen mukaan ja mitä minun tulisi huomioida?

Tunnit pidetään zoom-yhteyden kautta. Voit ladata zoom-sovelluksen osoitteessa https://zoom.us/ tai app storesta / google play storesta. Zoomin lataaminen ja käyttö on maksutonta. Ilmoittaudu tunnille etukäteen (viimeistään 30min ennen tunnin alkua) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hathajooga(at)natha.fi. Saat paluuviestissä kutsun zoom-tunnille ja kirjautumiskoodin. 

Pyydämme, että kaikki osallistujat pitävät web-kameran päällä tunnille osallistuessaan. Näin saamme tuntuman siitä, että teemme harjoituksia yhdessä muiden kanssa ja opettaja pystyy seuraamaan harjoitusten etenemistä. Online-opetus ei valitettavasti tarjoa normaalien joogatuntien kaltaista mahdollisuutta yksilölliseen ohjaukseen. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että seuraat ohjeita tarkasti, teet harjoitukset kehoasi kuunnellen ja keskeytät harjoituksen, jos se ei tunnu hyvältä. Ethän syö isoa ateriaa kahteen tuntiin ennen joogaharjoituksen alkua. Pukeudu mukaviin joustaviin vaatteisiin. Jooga-alustaksi käy alusta tai viltti, jonka päällä mahdut makaamaan koko pituudeltasi. 

Tervetuloa :)

Lue lisää hathajoogasta