Tunnelmia Rakkauden salaisuuksia -tantraleiriltä

Rakkauden salaisuuksia -tantraleirillä pääsiäisenä 2019 syvennyimme neljän intensiivisen päivän ajan rakkauden, tantran ja parisuhteen mysteereihin. Arjesta irtaantuminen Evon luonnonläheisessä leirikeskuksessa tarjosi mahdollisuuden syventyä omaan itseen ja/tai parisuhteeseen.

Osallistujien monipuoliset näkökulmat ja elämänkokemukset toivat leirille syvän, pohdiskelevan ja keskustelevan ilmapiirin, ja loppua kohden olimme jo kuin vanhoja tuttuja. Sydämellinen kiitos kaikille!

   <3 Rosabelle, Honorat ja Ailinor (leirin ohjaajat) sekä keittiötiimi

 

 

 

Osallistujien kokemuksia ja palautteita:
 

”ISO KIITOS LEIRISTÄ! Ihanan lempeä ja rakastava tunnelma leirillä jo heti alusta alkaen. Jokainen osallistuja kohdattiin arvostavasti. Ohjaajat asiantuntevia ja mukavia. Ei ollut tyhmiä kysymyksiä ja keskustelut antoisia, koska sai esittää kysymyksiä. Ruoka erinomaista, kiitos! Tästä on hyvä jatkaa omaa polkua”
<3

 

”Leiri täytti kaikki odotukset. Ensikertalaisena sain hyvän opastuksen ja pysyin mukana kaikessa. Yksin tuleminen oli mahdollista ja toimi myös käytännössä. Suosittelen kaikille.”

 

”Harvinainen mahdollisuus keskittyä parisuhteeseen näin pitkään kerrallaan. Kaunis sijainti ja erityiskiitokset keittiön väelle <3 Eniten sain irti parisuhde”neuvoista”. Henkinen lähestymistapa on omasta katsomuksestani johtuen etäinen. Vetäjien tyyli oli hyvä ja erittäin osaavat vetäjät!”

 

”Leirillä mukava tunnelma ja monipuolisia näkökulmia parisuhteeseen ja rakkauteen.”

 

”Kiitos todella monipuolisesta ja hyvästä leiristä. Paljon varmasti antoi ja nosti pintaan asioita. Vielä en osaa enempää sanoa. Kiitos paljon!”

 

”Intensiivinen, aloittelijalle hyvin soveltuva. Lämminhenkinen, ajatuksia ja tunteita avaava. Opettajat ihania ja helposti lähestyttäviä. Tilaa kysymyksille ja pohdinnalle. Ryhmästä tuli lyhyessä ajassa tiivis ja hyväksyvä ilmapiiri vallitsi alusta lähtien. Sopiva paikka pysähtyä itsen äärelle. Evo sijaintina täydellinen. Keittiöporukalla iso sydän <3 Ruoka oli laadukasta ja maukasta. KIITOS TÄSTÄ MAHDOLLISUUDESTA OPPIA TUNTEMAAN OMA ITSE PAREMMIN.”
- Inkkarityttö

 

”Positiivisesti yllättynyt. En vielä ”valaistunut” mutta löysin suunnan. Mukavaa yhdessäoloa. Opettajat olivat huumorintajuisia.”

 

”Kiitos hienosta leiristä. Opetus oli selkeää ja keskustelut antoisia. Myös henkilökohtaiset haasteet kasvattivat ja toivat lisää tietoisuutta asioista, muutosta tapahtuu.”

 

”Todella hieno leiri. Annoitte kaikille ihmisille ja mielipiteille tilaa olla, ja selostitte selkeästi ja ymmärrettävästi asioita monelta kantilta. Piditte sessiot hallinnassa ja etenevinä ajoittaisista keskustelun kiihtymisistä huolimatta. Sessiot oli kauniita ja merkityksellisiä ja erityisesti sunnuntain erillään olo ja loppubileet oli maagiset. Kiitos!”
-TN

 

”Eroottinen tantra oli hyvä portti saada lempi-insinööri hetkeksi miettimään henkisiä asioita :) Harjoituksia oli vähemmän kuin mitä ennakko-odotukset, mutta se olikin hyvä asia.”

 

”Kiitos tästä mahdollisuudesta laajentaa omaa sisintä vastaanottamaan rakkautta. Kiitos leirin järjestelyistä ja paikasta. Luonnon läheisyys ja aamuiset kävelyt maadoittivat hyvin tuleviin harjoituksiin. Kiitos käytännön harjoitusten ja teorian yhdistämisestä. Kiitos riittävän hitaasta etenemisestä, jolloin aiheeseen perehtymätön pysyi mukana”
<3 Susu <3

 

”Kaikin puolin todella onnistunut leiri. Tietynlaiset ennakko-odotukset karisivat nopeasti ja asiat esitettiin mielestäni tarpeeksi laajasti aikaan nähden. Kiitos sydämellisestä ohjauksesta kaikille opettajille.”
-Tuukka