Tantratyöpaja: Aurinko ja Kuu

La 25.4. klo 11-17
Helsinki

Aurinko ja Kuu treffeillä on taianomainen kohtaaminen, jossa tutustumme miehen ja naisen väliseen vetovoimaan ja ihailuun leikkillisten harjoitusten kautta. Tantra auttaa löytämään uudelleen ja uudelleen sen käsittämättömän, kiehtovan haltioitumisen tilan, joka rakastumisen aikana koetaan. Elämällä tietoisesti tätä leikkiä opimme ylläpitämään ja lisäämään myös eroottista vetovoimaa ja yhteyttä omaan sydämeen. Tämä tuo syvän ilon, merkityksen ja läsnäolon kaikkeen mitä teemme.

Työpajan harjoituksissa tarkastelemme vetovoimaa eri muodoissaan ja laitamme itsemme likoon sellaisena kuin olemme. Voimme löytää tämän vetovoiman maagisen ja universaalin luonteen osana päivittäistä elämäämme. Harjoitukset kannustavat itseilmaisuun, joka on ankkuroitunut läsnäoloon omassa sydämessä – tietoisena henkisenä ja feminiinisenä tai maskuliinisena olentona. Tämä tietoinen oman sukupuolen kokeminen auttaa lopulta ylittämään koko duaalisen maailman ja sulautumaan lopulliseen ykseyteen, jossa yhtyminen rakastettuun on täydellistä.

Aurinko ja Kuu treffeillä on tuttu myös Tantrafestivaaleilta. Työpajan tekniikat perustuvat ikiaikaisiin tantrisiin periaatteisiin. Tapahtuma ei sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille.

Ota mukaasi rohkeutta, avoimuutta ja leikillisyyttä. Voit tulla yksin, kumppanisi tai ystäviesi kanssa. Pukeudu kuin elämäsi treffeille!

Lisätietoja eroottisen tantran työpajojen kokonaisuudesta

Hinnat ja ilmoittautuminen