Tantratyöpaja: Maaginen vetovoima

La 25.4. klo 11-17
Helsinki

Tantran perinne kuvaa, kuinka koko maailmankaikkeus on kahden toisiaan täydentävän voiman, Shivan ja Shaktin, jatkuvaa vuorovaikutusta. Nämä kaksi universaalia voimaa ilmenevät myös meissä jokaisessa, feminiinisenä ja maskuliinisena puolena. Tässä työpajassa tarjoamme harjoituksia ja näkemyksiä, joiden avulla voit tunnistaa ja herättää nämä puolet itsessäsi ja sitä kautta syventää omaa itsetuntemustasi. Naisille avautuu mahdollisuus löytää yhteys universaaliin kaikkea syleilevään feminiiniseen energiaan ja sitä kautta mahdollisuus herättää oman naiseutensa lukemattomat sävyt ja piilevät potentiaalit. Miehet oppivat tunnistamaan itsessään maskuliinisen tietoisuuden voiman ja löytämään uusia näkökulmia miehuuteensa. Parisuhteessa tämä syvempi ymmärrys feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta ilmenee maagisena vetovoimana, minkä ansiosta suhde pysyy jatkuvasti elävänä, paljastaen loputtomasti uusia ulottuvuuksia rakkauteen ja eroottisuuteen.

Tässä työpajassa teemme paljon harjoituksia, joiden kautta pyrimme herättämään tätä maagista vetovoimaa elämässämme ja parisuhteessamme. Pari- ja ryhmäharjoitukset sisältävät kohtaamista ja hellää kosketusta kaikkien osallistujien rajoja kunnioittaen. Harjoitukset tehdään vaatteet päällä, eikä niiden luonne ole seksuaalinen. Osan työpajasta naiset ja miehet viettävät omissa opetusryhmissään. Työpaja sopii sekä sinkuille että pareille.

Huom! Epidemiatilanteesta riippuen työpaja saatetaan joutua toteuttamaan videoyhteydellä, tarkempia lisätietoja tulossa pian.

Lämpimästi tervetuloa <3

Lisätietoja eroottisen tantran työpajojen kokonaisuudesta

Hinnat ja ilmoittautuminen