Hathajooga

Hathajoogaa kolmena teemapäivänä viikossa

Mitä opit hathajoogatunneilla?

Näillä hathajoogatunneilla opit fyysisiä asentoja ja rentoutumistekniikoita. Hathajoogan tarkoituksena on virittää meitä maailmankaikkeuden erilaisiin energioihin. Niiden avulla pystyt voimistamaan ja jalostamaan eri puolia olemuksessasi: esimerkiksi elinvoimaa, kykyä rakastaa ja mielen kirkkautta. Kun ymmärrät näiden asentojen takana olevan tieteen, oivallat, että ihminen on vertauskuvallisesti kuin radio, joka voidaan virittää erilaisille kosmisille radioasemille, ja sen avulla hän voi vastaanottaa kaikenlaisia hyviä kosmisia energioita.

Mitä vaikutuksia hathajoogalla on? 

Nämä yksinkertaiset ja tehokkaat joogatekniikat auttavat sinua herättämään oman uinuvan potentiaalisi kaikilla elämän alueilla. Terveytesi kohenee ja stressi vähentyy merkittävästi. Keskittymiskyky parantuu, tyyneys, elinvoima ja ilo, luovuus, tahdonvoima ja itsevarmuus lisääntyvät, avaudut enemmän rakkaudelle ja karisma vahvistuu jne. Hathajooga on yksi parhaista tavoista kehittää sisäistä ja luonnollista elämän iloa, joka on synnynnäisesti meissä kaikissa, ja siksi hathajooga on erittäin hyvä lääke pessimismiin, surumielisyyteen ja masennukseen.

Käytännön tietoa

Hathajoogatunteja on 3-4 päivänä viikossa. Kunakin päivänä keskitytään herättämään resonanssi tietyn energian kanssa. Aiheina mm. elinvoima, sisäisen tulen vahvistaminen, sydämen ja sielun herättäminen, mielenhallinta ja kerran kuussa sunnuntaisin keskitymme luomaan polaarisuutta (shiva-shakti, maskuliininen-feminiininen) tekemällä pariharjoituksia (parijooga). Voit osallistua parijoogaan, vaikka tulisit tunnille yksin. Pari ei tässä siis välttämättä tarkoita parisuhdetta seurustelumielessä, vaan toinen osapuoli voi myös olla ystävä tai kurssitoveri. Asanoihin ei liity mitään intiimiä kosketusta.

Tietyn väliajoin viikonpäivien aiheita kierrätetään. Vaihdosta kerrotaan kotisivuillamme ja Facebookissa. Toistaiseksi näitä hathajoogatunteja on vain Helsingissä (Mäkelänkatu 56).

Ohjelma kesäkuussa 2017 - tunteja on Juhannukseen asti, viimeinen tunti on torstaina 22.6.

Ma klo. 17.30-19.00: SISÄISEN TULEN JOOGA
Ti klo. 17.30-19.00: SIELUN JOOGA
To klo. 17.30-19.00: MIELENHALLINNAN JOOGA
kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo. 12.00-14.00: PARIJOOGA (kesäkuussa 4.6., seuraava syyskuussa)

Hatha-tunnit ovat Juhannuksesta kesätauolla ja jatkuvat 4. syyskuuta. Heinäkuussa on kuitenkin ilmainen puistojooga keskiviikkoisin.

Joogan esoteerisista juurista ja meditaatio- sekä muista harjoituksista kiinnostuneille suosittelemme perinteisen esoteerisen joogan kurssia joka alkaa 4.9.

Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä ja ensimmäinen kerta on ilmainen.
Voit osallistua niin usein tai harvoin kuin itsellesi sopii.
Suosittelemme tunnille mukavaa vaatetusta.
Älä syö täyttä ateriaa kahteen tuntiin ennen harjoitusta.
Oma joogamatto ei ole tarpeen, voit käyttää joogasalin puuvillaisia alustoja.

Hinnat 1 kerta 5x 10x 15x 25x
Normaalihinta 10 € 45 € 85 € 120 € 190 €
Opiskelija / työtön 7 € 30 € 55 € 80 € 120 €

Ensimmäisen tunnin voit kokeilla maksutta!
Maksaa voit käteisellä, kortilla tai Smartum-liikuntaseteleillä.    

Esoteerisen joogan ja Laajan tantrakurssin kaikkien vuosikurssien oppilaille Hathajooga kuuluu kuukausimaksuun!

Yhteystiedot