Esoteerinen jooga Tampere

Tule mukaan syvällistä tietoa ja kokemuksia tarjoavalle joogakurssille! Nathalla opetus on mutkatonta ja helposti lähestyttävää. Jokainen tekee harjoituksia omien kykyjensä mukaisesti. Kurssi tarjoaa aiemmin jooganneille kokonaisvaltaisen ja laajan opetuksen ja sopii myös ensitutustumiseen joogan laajaan kirjoon harjoituksia.

Joogamatolla

Kurssin jokainen opetuskerta sisältää teoriaosuuden lisäksi noin 1,5 tuntia harjoituksia. Hatha joogassa asanat tehdään rauhallisesti keskittyen ja omia rajoja kunnioittaen. Opettajan henkilökohtainen ohjaus tukee onnistunutta joogaa kotona.

Jatkuva joogaopetus

Joogaharjoituksen ymmärrystä syventää teoria ja keskustelu asana-harjoitusten jälkeen. Asanoiden eli jooga-asentojen ja muiden harjoitusten fyysiset, psyykkiset ja mentaaliset vaikutukset käydään tarkkaan läpi. Teoria jaetaan myös kirjallisesti, jotta siihen voi halutessaan tutustua kotona paremmin. Opetusta on viikottain ja ryhmässä voi jatkaa vuodesta toiseen uusien asioiden ja tekniikoiden parissa. Patanjalin astangajooga-järjestelmän kahdeksaa vaihetta seuraava joogakoulu tarjoaa hienon mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehitykseen sekä aidon henkisen polun.

Joogasuuntaukset ja -harjoitukset

Esoteerisen joogan kurssin alussa opetukseen kuuluu mm. noin 20 asanaa ja niiden vaikutukset, chakrat, joogan toimintaperiaate ja resonanssin laki, jooginen ruokavalio ja terveys, aurinkotervehdys, kokonaisvaltainen näkemys ihmisestä sekä muita kiinnostavia aiheita. Esoteerisen joogan kurssi sisältää eri joogatyyleistä ja -suuntauksista muun muassa perinteiset: 

  • Asana, pranayama, pratyahara ja muut astangajoogan kahdeksan vaihetta
  • Laya yoga - mantra meditaatio
  • Rajajooga ja kundaliinijooga
  • Tiibetiläiset joogatekniikat
  • Joogan filosofia

Joogakoulun vähitellen syvenevä vuosikurssimuotoinen opetus seuraa myös klassisen astangajooga-polun kahdeksaa vaihetta. Esoteerisen joogan juuret löytyvät tunnetuista joogateoksista (esim. Patanjalin Joogasutrat ja Hatha Yoga Pradipika).

Kokeneet ja innostuneet opettajamme auttavat mielellään oman harjoituksen rakentamisessa. Muutenkin joogakoululla saa tulla nykäisemään hihasta, jos on mitä tahansa kysyttävää vaikka joogasta kotona. Tule kokemaan upeita elämyksiä joogan parissa, heti ensimmäisistä tunneista alkaen. Joogaamalla voit löytää aivan uudenlaisen elämänilon!
 

Tutustu myös: Hathajooga - syvällinen harjoitus ilman teoriaa

2+ vuosikurssien maksut