Esoteerinen jooga Tampere

Tule mukaan syvällistä tietoa ja kokemuksia tarjoavalle joogakurssille! Nathalla opetus on mutkatonta ja helposti lähestyttävää. Jokainen tekee harjoituksia omien kykyjensä mukaisesti. Kurssi sopii siis ensitutustumiseen joogan laajaan kirjoon harjoituksia. Aiemmin jooganneille kurssi tarjoaa opetuksen, joka on kokonaisvaltaisuudessaan ja laajudessaan ainutlaatuinen.

Esoteerisen joogan oppilaat saavat käydä samaan hintaan kaksi ensimmäistä kuukautta myös Esoteerisen Tantrakurssin tunneilla (keskiviikkoisin klo 17:30-20)

 

Joogamatolla

Kurssin jokainen opetuskerta sisältää teoriaosuuden lisäksi noin 1,5 tuntia harjoituksia. Hathajoogassa asanat tehdään rauhallisesti keskittyen ja omia rajoja kunnioittaen. Opettajan henkilökohtainen ohjaus tukee onnistunutta joogan harjoittamista kotona.

Jatkuva joogaopetus

Joogan ymmärrystä syventää teoria ja keskustelu asana-harjoitusten jälkeen. Asanoiden eli jooga-asentojen ja muiden harjoitusten fyysiset, psyykkiset ja mentaaliset vaikutukset käydään tarkkaan läpi. Teoria jaetaan myös kirjallisesti, jotta siihen voi halutessaan tutustua kotona paremmin. Opetusta on viikottain ja ryhmässä voi jatkaa vuodesta toiseen uusien asioiden ja tekniikoiden parissa.

Opetuksen sisältö

Esoteerisen joogan juuret löytyvät klassisista joogateoksista (esim. Joogasutrat, Hatha Yoga Pradipika, Gheranda Samhita ja Shiva Samhita), joissa kuvataan joogan kahdeksaa askelta ja niiden yksityiskohtia. Kurssin ensimmäisen vuoden opetukseen kuuluu mm. noin 20 asanaa ja niiden vaikutukset, chakrat, joogan toimintaperiaate ja resonanssin laki, visualisointi- ja keskittymisharjoitukset, meditaatio, jooginen ruokavalio ja terveys, aurinkotervehdys, kokonaisvaltainen näkemys ihmisestä sekä muita kiinnostavia aiheita. Kurssin päähuomio on kuitenkin aina teoreettisen tiedon soveltamisessa omassa harjoituksessa.

Mihin jooga johtaa?

Esoteerinen jooga on henkinen polku, jossa pyritään vaikuttamaan omaan henkiseen tilaan hienovaraisten energioiden avulla. Sana esoteerinen korostaa, että joogassa on kyse sisäisestä kehityksestä, eli transformaatiosta. Henkinen vireemme vaikuttaa koko elämäämme. Joogan yleisiin vaikutuksiin kuuluu harmonia, sisäinen rauha, sydämen herääminen, elämänilo, lisääntynyt ja laajentunut tietoisuus itsestään ja muista, itseluottamiksen ja rohkeuden kasvu, lisääntynyt elinvoima, vireyden ja terveyden kohentuminen, kehon ja mielen ikääntymisen hidastuminen, nukkumishäiriöiden poistuminen, ja, tietysti, parantunut joustavuus.

Kokeneet ja innostuneet opettajamme auttavat mielellään oman harjoituksen rakentamisessa. Muutenkin joogakoululla saa tulla nykäisemään hihasta, jos on mitä tahansa kysyttävää vaikka joogasta kotona. Tule kokemaan upeita elämyksiä joogan parissa, heti ensimmäisistä tunneista alkaen. Joogaamalla voit löytää aivan uudenlaisen elämänilon!
 

Tutustu myös: Hathajooga - syvällinen harjoitus ilman teoriaa

2+ vuosikurssien maksut

 

Esoteerisen Joogan kurssi keskiviikkoisin klo 17-19 alkaen 11.9.2019

Kurssi on avoinna uusille oppilaille 25.3.2020 asti.

Yhteystiedot

Ennen tuntia

 • Tarvitset tunnille mukavat väljät vaatteet.
 • Vältä syömästä raskasta ateriaa kahteen-kolmeen tuntiin ennen joogatunnin alkua.
 • Tunnelmallisessa salissa on omat joogamatot

Kurssimaksu sisältää

 • Kirjallinen kurssimateriaali
 • Mahdollisuus käydä kaikissa saman tason ja myöhempien vuosien ryhmissä
Kurssimaksut alkaen 1.9.2018 1 kk 3 kk
Normaalihinta 69 € 169 €
Opiskelija / työtön 59 € 135 €
Alle 21-v. 34 € 84 €
     

Maksutavat: suomalaiset verkkopankit tai maksu ennen tuntia käteisellä (valitse ilmoittautuminen)

 

Choose product

69,00 €

Helsingissä alkaa uusi kurssi syyskuussa, 15.9.2020 ja ryhmä on avoinna uusille marraskuun loppuun saakka. Tunnit ovat tiistaisin klo 17:30-19:30.

Ennen tuntia

 • Tarvitset tunnille mukavat väljät vaatteet.
 • Vältä syömästä raskasta ateriaa kahteen-kolmeen tuntiin ennen joogatunnin alkua.
 • Oma joogamatto ei ole tarpeen, salilta saat maton lainaan.
 • Tiloissa on viihtyisät pukuhuoneet ja opetusta on neljässä salissa.
 • Voit rentoutua kirjastossa ennen tuntia tai tutustua joogapuoti Sundarin tarjontaan.
Kurssimaksut 1 kk 3 kk
Normaalihinta 69 € 169 €
Opiskelija / työtön 59 € 135 €
Alle 21-v. 34 € 84 €

Kurssimaksu sisältää

 • Kirjallinen kurssimateriaali
 • Mahdollisuus käydä kaikissa saman tason ryhmissä ja seuraavina vuosina alkaneissa ryhmissä
 • Vapaa pääsy Hathajooga-tunneille
 • Huom! Joogakurssilaiset saavat tutustua ilmaiseksi kaksi kuukautta myös laajan tantran kurssilla (keskiviikkoisin klo 17:30-20)

Maksutavat: suomalaiset verkkopankit tai maksu ennen tuntia kortilla, käteisellä tai Smartum-liikuntaseteleillä.

Online-tunneilla maksu vain verkkopankilla (alla) ennen tuntia.

 

Choose product

69,00 €

Vantaalla ei ole tällä hetkellä avoimia kursseja,
mutta alla voit ilmaista kiinnostuksesi tulevaa kurssia varten ilmoittautumalla kurssille Valitse-napista.

Choose product

0,00 €

Tällä hetkellä Porvoossa ei ole avointa kurssia, mutta alla voit ilmaista kiinnostuksesi tulevaa kurssia varten ilmoittautumalla kurssille Valitse-napista.

Yhteystiedot

Choose product

0,00 €