Hyödylliset transsitilat lisäävät henkisen harjoituksen tehokkuutta

Initiaatio salaiseen jatkuvien hyödyllisten transsitilojen induktioon avaa meille suunnattoman ja kiehtovan Universumin portit, eli astraalitason Universumin portit. Se sallii meidän elää samanaikaisesti sekä astraalitasolla että (sen lisäksi) fyysisessä maailmassa. Hyödylliset transsitilat antavat meille mahdollisuuden tutkia ja kokea loputon moninaisuus uusia, paratiisinomaisia ja ihania tiloja, matkustaa astraalitason maailmaan, kommunikoida hienovaraisten entiteettien kanssa, tutkia sisäistä maailmankaikkeuttamme. Voisimme viettää koko loppuelämämme tutkien tätä uutta, kiehtovaa maailmaa, johon meillä nyt on pääsy. Mutta  induktiolla hyödyllisiin transsitiloihin ei ole päämääränä vain sukeltaa astraalitason maailmaan ja saada herkullisia, euforisia ja viehättäviä tiloja. Se mihin meidän tulisi itsepintaisesti pyrkiä, jopa tämän salaisen metodin kohdalla, on henkinen kehitys, vähittäinen nouseminen kohti Jumalaa ja vähittäinen etenemisemme henkisellä polulla.

Potentiaalin ja syvällisten asioiden herääminen sisäisessä maailmankaikkeudessamme

Toisin sanoen meidän ei tulisi koskaan unohtaa, että tämä metodi hyödyllisten transsitilojen induktio, on vain työkalu ja meidän on tultava tietoiseksi sen valenssista ja ainutlaatuisesta tehokkuudesta henkisen harjoituksen metodina. Puhumme tässä artikkelissa siitä, millä tavalla hyödylliset transsitilat lisäävät kaikkien joogatekniikoiden tehokkuutta, ja tällä tavalla pyrimme vakuuttamaan teidät siitä, että salainen metodi induktio hyödyllisiin transsitiloihin on olennaisen tärkeää henkiselle harjoittelullemme. Sen vuoksi jokaisella, joka on saanut tämän initiaation, on käytettävissään erittäin tehokas metodi, jonka avulla voimistaa henkisen harjoituksen vaikutuksia. Kun ymmärrämme tämän, meidän tulisi vakuuttaa itsemme siitä suoran kokemuksen kautta. Hyödylliset transsitilat eivät ole tarkoitus itsessään, vaan työkalu, joka yhdessä kaikkien muiden, tällä joogakurssilla tarjottavien initiaatioiden kanssa, auttaa meitä saavuttamaan nopeasti aidon itsetuntemuksen ja henkisen vapautumisen tilan.

"Kaikkein arvokkain lahja, jonka tämä salainen initiaatio sinulle tarjoaa, on mahdollisuus saada aikaan hyödyllisiä transsitiloja tahdonalaisesti. Tämä mahdollistaa sen, että löydät sisäisen rikkauden ja herätät asiat, jotka ovat potentiaalisia ja syvästi hyödyllisiä sisäisessä maailmankaikkeudessasi. Vaikka tekisit tekniikan vain kerran viikossa, induktio hyödylliseen transsitilaan sallii sinun hyötyä tämän korkeamman tietoisuuden tilan moninaisista eduista ja auttaa sinua löytämään uskomattoman sisäisen potentiaalin.

Selvästi korkeampaa ja laajempaa tietoisuudentilaa, joka ilmaantuu hyödyllisten transsitilojen induktion kautta, voidaan pitää samanarvoisena ihmisen ainutlaatuisen olemassa olevan, positiivisen astraalitason salaperäiseen todellisuuteen tähtäävän induktion kanssa. Tämä induktio paljastaa periksiantamattomalle harjoittajalle monia yllätyksiä, jotka ovat yhteydessä ainutlaatuisen ja yliluonnollisen maailman kanssa.”  – Gregorian Bivolaru

Yksi erittäin tärkeä seikka, joka meidän täytyy koko ajan ottaa huomioon, on se, että joogatekniikat ovat, ilman poikkeusta, paljon tehokkaampia, kun niitä harjoitetaan hyödyllisten transsitilojen aikana. Kaikki joogatekniikat, jotka tunnemme, ovat kolme kertaa tehokk  aampia, jos niitä harjoitetaan silloin, kun olemme hyödyllisessä transsitilassa. Selitys on yksinkertainen ja se liittyy astraalikehon ainutlaatuiseen aktivoitumiseen, joka saavutetaan salaisella metodilla eli induktiolla hyödyllisiin transsitiloihin. Tämä astraalikehon energisoituminen säilyy koko periodin ajan maksimissaan 24 tuntia, minä aikana pidämme yllä hyödyllistä transsitilaa. On totta, että joitain vaihteluja voi olla ja tilojen intensiivisyys voi vaihdella, mutta on hyvin helppo saada takaisin tämä maksimaalisen energisoitumisen huippu vain keskittämällä huomiomme, erityisesti sen jälkeen kun meille tulee tutuksi hienovaraiset mekanismit, jotka aktivoituvat näiden tilojen aikana.

Hyödyllinen transsitila paljastaa uusia ja kiehtovia hatha jooga -harjoituksen valensseja

Sen tähden astraalikehon aktivoituminen helpottaa resonanssiprosesseja maailmankaikkeuden salaperäisten energiapiirien kanssa, jolloin energisoitumisilmiö ja energioiden virtaaminen hatha jooga -tekniikoiden aikana havaitaan intensiivisemmin. Vastaavasti, nämä intensiiviset energeettiset ilmiöt polarisoivat tietoisuuttamme magneettisella tavalla tai yksinkertaisemmalla tavalla, ne saavat meidän huomiomme, joka on paljon helpommin keskittynyt resonanssiprosesseihin. Jos harjoitat hatha joogaa hyödyllisten transsitilojen aikana, tulet varmasti huomaamaan sen, että voit keskittää huomiosi paljon helpommin ja huomio pysyy vakaana ilman mitään vaikeuksia pitempien ajanjaksojen ajan. Tämä selittyy sillä, että näiden astraalikehossa havaittujen resonanssiprosessien intensiivisyys, yhdessä fyysisen maailman tavallista paljon heikomman havaitsemisen kanssa, vähentää satunnaisia häiritseviä tekijöitä. Näitä ilmiöitä voi vahvistaa paljon, sillä päättäväinen, keskittynyt huomio vahvistaa resonanssiprosesseja itsessään. Vastaavasti voit helposti pysyä jooga-asennoissa kauemmin ja voit pysyä liikkumattomana, mikä edistää myös edellä kuvattuja vaikutuksia.
Jos teet hatha jooga -tekniikoita hyödyllisten transsitilojen aikana samalla, kun sinulla on kunnollinen itse-avautuminen (self-opening), huomaat, että ne ilmenevät sinulle täysin uudessa ja kiehtovassa valossa ja paljastavat tuntemattomia valenssejaan. Jopa kaikkein yksinkertaisimmat kehon asennot voivat tuottaa ihmeellisiä tiloja ja paljastuksia. Kun olet hyödyllisessä transsitilassa, kannattaa kokeilla yksi kerrallaan kaikkia joogatekniikoita, joihin olet saanut initiaation. Tietenkin voit tehdä tämän vähitellen, ajan kanssa, ei kaikkia 24 tunnin aikana. Sinulla on tarpeeksi aikaa käytössäsi, jos päätät harjoittaa tätä ainutlaatuista metodia säännöllisesti kerran viikossa.    

Myös meditaatiot ovat paljon syvempiä, jos teemme niitä hyödyllisten transsitilojen aikana. Tämä on jotain minkä voivat vahvistaa ne, jotka ovat sitä kokeilleet. Emmekä puhu meditaatioista, jotka herättävät joitain esimerkillisiä tietoisuudentiloja astraalikehon tasolla. , Hyödyllisen transsin tilassa voimme päästä paljon korkeampiin tietoisuudentiloihin, kuten supramentaalisiin tiloihin, sillä ehdolla, että käytämme astraalikehon aktivoitumista eräänlaisena ponnahduslautana, joka voi nostaa meidät hyvin yleviin, jopa transsendentteihin tiloihin, jotka voivat huipentua autuudellisen tyhjyyden tiloihin.

Saavutamme pääsyn supramentaalisiin tiloihin

Hyödylliset transsi tilat helpottavat pääsyä supramentaalisiin tiloihin, tietenkin siinä tapauksessa, jos niitä tutkitaan ja ne koetaan syvällisesti johdonmukaisesti ja selvästi. Kun harjoitamme peräänantamattomasti erityistä metodia induktiota hyödyllisiin transsitiloihin, meillä on turvallinen ja erittäin tehokas tapa (ionka todellisen arvon ymmärtävät erityisesti edistyneet joogit, jotka harjoittavat jnana jooga -tekniikoita) päästä tahdonalaisesti, hyvin helposti, supramentaalisiin tiloihin, joita voidaan pitää yllä pidempiä ajanjaksoja.

”On olennaista tietää, että kun asanaa, tiettyä pranayama-tekniikkaa, tiettyä mentaalisen keskittymisen (dharana) harjoitusta, jopa joogista meditaatiota (dhyana) tai  laya jooga -tekniikoita, jotka sisältävät mantrojen tai bija mantrojen käytön, harjoitetaan hyödyllisten transsitilojen aikana, niiden tehokkuus lisääntyy ainakin kolminkertaiseksi. Tästä syystä, induktiota transsitiloihin voidaan pitää erittäin arvokkaana apuna, joka toimii välittäjänä joidenkin hämmästyttävien tulosten saavuttamiseksi.  Kun muita joogamuotoja, kuten karma joogaa, bhakti joogaa, tantra jooga, kundalini joogaa, jooga nidraa, jne. harjoitetaan hyödyllisessä transsitilassa, silloin myös helpottuu kolminkertaisten tulosten saavuttaminen.” – Joogaopettaja Gregorian Bivolaru

On hyvä pitää mielessä tämä joogatekniikoiden tehokkuuden hämmästyttävä lisääntyminen hyödyllisten transsitilojen muiden hienojen vaikutusten ohella. On myös arvokasta, että harjoittamalla sopivia joogatekniikoita jokainen transsitila, jonka saamme itse aikaan, kantaa hedelmää.

Artikkeli englanniksi