Eroottisen tantran jatkokurssi

15-17.4.2016
Helsinki

"Rakkauden syleily"

Tantra 2 on suoraa jatkoa ensimmäiselle kurssille ja keskittyy syvemmin tantriseen parisuhteeseen. Tantra 2 -kurssin voi käydä vasta Tantra 1:n jälkeen. Tantra 2 -kurssi koostuu neljästä erillisestä viikonlopusta, joista kullakin on oma teemansa ja jotka voitte yhdessä käydä vapaassa järjestyksessä.

 Tantra 2 (teemaviikonloppu nro 2/4):
 pe 15.4. klo 18-21
 la 16.4. & su 17.4. klo 11-18
 
Tantra 2- kurssi koostuu nyt neljästä itsenäisestä viikonlopusta. Voit osallistua joko kaikkiin viikonloppuihin tai vain muutamaan. Tantra 2 keskittyy tantriseen erotiikkaan. Vain Tantra 1- kurssin käyneille pariskunnille.
 
Astu syvemmälle rakkauteen kosketuksen ja transfiguraation kautta! Joskus arkielämässä unohtuu, että parisuhde tarvitsee säännöllisesti erityistä huomiota. Tällä Tantra 2 –viikonlopulla Sinulla on aikaa syventyä parantavaan ja hellään läsnäoloon ja kosketukseen, ja kuinka sillä auttaa yhteistä matkaa rakastettusi kanssa. Opiskelemme hierontaa ja teemme harjoituksia läheisyyden syventämiseksi. Se tarkoittaa avautumista toisillenne, lisääntynyttä luottamusta tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on ja aina uudestaan toisiinsa rakastumista.
 
Kertaamme ja saamme lisää työkaluja seksuaalisuuden avaamiseen ja seksuaalienergian kanavoimiseen, pois turhautumisista ja väärinymmärryksistä. Opimme näkemään aina uudestaan ne rakastettavat ja ihmeelliset puolet rakastetussamme. Elävä aistillisuus on mahdollisuus yhteiseen kasvuun, kun tietää, miten sitä käyttää!
 
Sisältö tarkemmin:
Seksuaalisen kontinenssin keinot
Aistillisen hieronnan työpaja
Tantriset rakasteluasennot
Sublimaation 7 vaihetta
Asanaharjoitukset
Transfiguraatioharjoituksia
Afrodisiset yrtit
 
 
hinnat / pariskunta (1 viikonloppu eli pe-su)
maksettuna 2 vkoa ennen kurssia             220€
myöhemmin maksettuna                             240€