Eroottisen tantran työpaja la 11.11.

la 11.11. klo 11-17
HelsinkiEroottisen tantran työpajojen sarja - osa 3

Orgasmi ja Ekstaasi

Helsinki 11.11.2017 klo 11-17

Ekstaasi on ihmisen luonnollinen olotila. Tantrinen erotiikka auttaa ylittämään estot ja mielen ja kokemaan tämän olemuksemme ytimestä ajattomana kumpuavan autuuden. Orgasmi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ainakin lyhyesti kokea tämä luonnollisella tavalla. Työpajassa opiskelemme miten pidentää tätä nautinnon huipentumaa, miten vaalia elämän intensiteettiä ja miten avata ovia syvempään läsnäoloon ekstaattisten kokemusten avulla.

Teemme yhdessä harjoituksia jännitysten ja estojen poistamiseksi jotta keho ja koko olemus vapautuvat kokemaan elämän ekstaattisuuden. Aisteille avautumisen kautta antaudumme orgastiselle läsnäololle, joka on portti korkeampaan todellisuuteen.

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille. Työpajaan voi osallistua parin kanssa tai yksin.

HUOM! Työpajan yhteydessä on mahdollisuus nauttia herkullinen (vegaaninen) lounas (tomaatti-linssikeittoa, perunarieskaa, salaattia ja jälkkärivanukasta) hintaan 8e. Mikäli haluat osallistua lounaalle, ilmoitathan siitä viimeistään pe iltaan klo 24 mennessä laittamalla viestiä osoitteeseen tantra@natha.fi.

Työpajojen hinnat ja maksulinkit

Kaikkien syksyn työpajojen sisältö (voit osallistua vaikka vain yhteenkin työpajaan, myös vaikket olisi käynyt aiemmissa)