Hathajooga

Uusi

Hathajooga alkaa syyskuussa 2016 ja korvaa aiemman chakrajooga-opetuksen, joka päättyy kesäkuun lopussa.

Ohjelma 

Ma  17.30-18.45: Elinvoiman jooga

Ti  17.30-18.45: Sisäisen tulen jooga

Ke  17.30-18.45: Sielun jooga

To  17.30-18.45: Mielenhallinan jooga

Su  12.00-13.15: Parijooga

Mitä opit hathajoogakurssilla?

Tällä hathajoogakurssilla opit fyysisiä asentoja ja rentoutumistekniikoita. Hathajoogan tarkoituksena on virittää meitä maailmankaikkeuden erilaisiin energioihin. Niiden avulla pystyt voimistamaan ja jalostamaan eri puolia olemuksessasi: esimerkiksi elinvoimaa, kykyä rakastaa ja mielen kirkkautta. Kun ymmärrät näiden asentojen takana olevan tieteen, oivallat, että ihminen on vertauskuvallisesti kuin radio, joka voidaan virittää erilaisille kosmisille radioasemille, ja sen avulla hän voi vastaanottaa kaikenlaisia hyviä kosmisia energioita.

Mitä vaikutuksia hathajoogalla on? 

Tämä kurssi auttaa sinua yksinkertaisten ja tehokkaiden joogatekniikoiden avulla herättämään oman piilevän korkeamman potentiaalisi kaikilla elämän alueilla. Terveytesi kohenee ja stressi vähentyy merkittävästi. Keskittymiskyky parantuu, tyyneys, elinvoima ja ilo, luovuus, tahdonvoima ja itsevarmuus lisääntyvät, avaudut enemmän rakkaudelle ja karisma vahvistuu jne. Hathajooga on yksi parhaista tavoista kehittää sisäistä luonnollista elämän iloa, joka on synnynnäisesti meissä kaikissa, ja siksi se on erittäin hyvä lääke pessimismiin, surumielisyyteen ja masennukseen.

Käytännön tietoa

Hathajoogatunteja on viitenä päivänä viikossa. Kunakin päivänä keskitytään herättämään resonanssi tietyn energian kanssa.

  • Maanantaisin keskitymme elinvoimaan (elinvoiman jooga)
  • Tiistaisin sisäisen tulen herättämiseen (sisäisen tulen jooga)
  • Keskiviikoisin sydämen ja sielun herättämiseen (sielun jooga)
  • Torstaisin mielen vahvistamiseen (mielenhallinnan jooga)
  • Sunnuntaisin keskitymme luomaan polaarisuutta (shiva-shakti, maskuliininen-feminiininen) tekemällä pariharjoituksia (parijooga).

Voit osallistua parijoogaan, vaikka tulisit tunnille yksin. Pari ei tässä siis välttämättä tarkoita parisuhdetta seurustelumielessä, vaan toinen osapuoli voi myös olla ystävä tai kurssitoveri. Asanoihin ei liity mitään intiimiä kosketusta.

Tietyn väliajoin viikonpäivien aiheita kierrätetään (elinvoiman jooga siirtyy tiistaille, sisäisen tulen jooga keskiviikolle jne.). Vaihdosta kerrotaan kotisivuillamme ja Facebookissa

Hinnat 1 kerta 5x 10x 15x 25x
Normaalihinta 10 € 45 € 85 € 120 € 190 €
Opiskelija / työtön 7 € 30 € 55 € 80 € 120 €

 

Esoteerisen joogan ja Laajan tantrakurssin kaikkien vuosikurssien oppilaille Hathajooga kuuluu kuukausimaksuun!

Choose product

88,00 €