Joogan ja tantran kokeilutunnit

Lauantaina 2.9. klo 14:00-18:30
Helsinki

Tule kokeilemaan Esoteerisen joogan tai Laajan tantrakurssin tunteja, tekemään harjoituksia ja tapaamaan kurssien opettajia ilmaisilla kokeilutunneilla.

Tunnit koostuvat harjoituksista sekä lyhyestä teoriaosuudesta, jossa esitellään kurssien sisältöä sekä joogan ja tantran perusperiaatteita. Kokeilutuntien välissä (klo 16) pidetään musiikkimeditaatio yang-spiraalissa, joka voi antaa jopa aivan aloittelijalle pääsyn erittäin syvään meditaation tilaan. Meditaatio kestää noin 20 minuuttia.

Esoteerisen joogan vuosikurssimuotoinen opetus sisältää joogan eri traditioita yhdistävän syvällisen kokonaisuuden. Tärkeimpiä ovat asanaharjoitus (fyysiset joogaharjoitukset) ja meditaatio, mutta kurssilla oppii tuomaan joogan rauhan, läsnäolon ja elinvoiman myös joogamaton ulkopuolelle jokapäiväiseen elämään.

Laaja tantrakurssi perustuu joogakurssin tavoin asanoihin ja meditaatioon. Se auttaa soveltamaan tantran periaatteita kaikissa elämäntilanteissa ja käsittelee syvällisesti myös henkistä parisuhdetta.
Erityisesti eroottisesta tantrasta kiinnostuneille suosittelemme Eroottisen tantran intensiivikursseja. 

Seuraavat maksuttomat kokeilutunnit Helsingissä (Mäkelänkatu 56) ovat lauantaina 2.9.2017 klo 14-16:30 (jooga) & klo 16-18:30 (tantra). Tätä seuraavat lauantaina 16.9. (klo 14 ja 16)
Ei tarvitse ilmoittautua. Jooga-alustat saat lainaan salilta.

Kokeilutunnille osallistujille tarjoamme yhden kuukauden kurssin kaupan päälle, jos ostat heti tunnin jälkeen yhden tai kolmen kuukauden kortin  (eli kaksi kuukautta yhden hinnalla tai neljä kuukautta jo alennetulla kolmen kuukauden hinnalla).