Tantran kesäkurssi Sammatin suvessa

18.-22.6.2018
Helsinki

 

HUOM! ILMOITTAUDUTHAN 30.4. MENNESSÄ!

Neljä päivää syventymistä eroottisen tantran salaisuuksiin!

Tarvitsetko parisi kanssa hetken hengähdyksen arjesta? Haluatko oppia lisää rakastelun salaisuuksia? Oletko kiinnostunut rakastelun ja suhteen henkisestä puolesta? Entä sinä, jolla tällä hetkellä ei ole kumppania: Oletko miettinyt, kuinka saisit sinkkuelämääsi lisää hehkua? 

Kesäkurssi on suunniteltu sekä niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tantrasta, että niille, jotka haluavat syventää taitojaan. Tutustumme polariteettiin, naisen ja miehen rikkaaseen erilaisuuteen, ja kuinka sen taitava käyttö johtaa kasvavaan rakkauteen ja vetovoimaan parin välillä. Toinen kantava teema on seksuaalienergian kokeminen ja hallitseminen kohti uusia nautinnon huippuja ja tuomaan enemmän makua elämään. 

Kurssi pidetään Sammatissa, Elämännokan luonnonläheisessä ja viihtyisässä leirikeskuksessa. 

Neljän päivän ohjelma sisältää mm.

• Täysihoito kasvisruualla
• Majoitus joko kahden hengen huoneissa tai naisten ja miesten omissa huoneissa. Myös telttailumahdollisuus.
• Iltaohjelmat, sauna ja uinti, hierontatyöpaja
• Päivittäiset joogaharjoitukset (et tarvitse aikaisempaa kokemusta!)
• Yhden päivän ajan erillinen tantrinen ohjelma miehille ja naisille 
• Tantran perusteita sekä leikkisin ja sydäntä avaavin harjoituksin että luennoin ja keskusteluin
• Kirjallinen materiaali kurssin sisällöstä.

Kurssin ohjaavat Jooga- ja tantrakoulu Nathan kokeneet ja innostavat opettajat Cristian Hallivuori ja Rosabelle Salonen.

***Leirin harjoitukset eivät sisällä alastomuutta eivätkä ne ole luonteeltaan eroottisia***

Kurssin opetus vastaa sisällöltään Eroottisen tantran intensiivikurssia (Tantra 1)

”Leirin käytännön järjestelyt olivat erinomaiset. Opetus tarjosi runsaasti tietoa, josta kukin voi ammentaa tarvitsemansa. Työpajoissa hyvää oli se rauha ja perusteellisuus, jolla harjoitukset tehtiin. Ei ollut kiire ja sai tunnustella omia tuntemuksiaan. Parasta leirillä oli ihmiset: Vetäjät ihanan lempeitä ja rentoja, intuitiivisia ja kuitenkin ”kurinalaisia”. Osanottajat avoimia ja mukavia henkilöitä.”
- Päivi

Lisää kokemuksia viime vuoden leiriltä.

Kurssin aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina 18.6. klo 15.00. Paikalle voi saapua klo 12 alkaen ja mieluiten klo 14.30 mennessä. Lounasta tarjolla klo 13-14.
Kurssin yhteinen ohjelma päättyy torstai-iltana, mutta se voi venyä myöhään, joten kotiin/juhannuksen viettoon lähtö vasta perjantai-aamuna aamiaisen jälkeen. 

 

KATSAUS KESÄKURSSIN OHJELMAAN JA PÄIVIEN TEEMOIHIN (muutokset ovat mahdollisia):

Maanantaina tutustumme tantran ja tantrisen erootiikan perusperiaatteisiin, virittäydymme kurssin tunnelmaan ja tutustumme toisiimme leikkisien harjoitusten ja lämminhenkisen yhdessäolon kautta.

Tiistaina sukellamme tantrisen rakastelun mysteereihin. Opimme, kuinka seksuaalienergian hallitsemisen avulla voimme syventää rakastelun nautintoa ja pidentää sen kestoa sekä voimistaa rakkautta pariamme kohtaan. Illan aistillisen hieronnan työpajassa pääsemme antamaan ja vastaanottamaan rakkautta ja hyvää oloa hellän kosketuksen ja hieronnan kautta.

Keskiviikkona keskitymme miehen ja naisen rikkaaseen ja toisiaan täydentävään erilaisuuteen, rakastavaisten väliseen vetovoimaan ja parisuhteen dynamiikkaan. Tämän päivän naiset ja miehet viettävät erillään, omissa opetusryhmissään, syventyen eroottisen tantran saloihin erityisesti oman sukupuolen näkökulmasta. Ohjelma huipentuu taianomaiseen illanviettoon, jolloin naiset ja miehet palaavat yhteen sydämellisissä tunnelmissa. Luvassa yllätyksiä ja juhlimista!

Torstain teemana on rakkaus ja sydämen herättäminen, johon keskitymme sekä teoriassa että käytännössä. Opimme menetelmiä, joiden avulla voimme herättää uudelleen vastarakastumisen kokemuksen sekä syvän arvostuksen ja ihailun rakastettuamme kohtaan. Viimeisenä iltana luvassa tunnelmallista iltaohjelmaa, yhdessäoloa ja kokemusten jakamista.

Kurssilla tehdään yksilöharjoituksia, pariharjoituksia ja ryhmäharjoituksia. Pariharjoitukset voit halutessasi tehdä aina oman parisi kanssa. Ilman paria kurssilla olevat voivat tehdä pariharjoitukset joko toisen kurssilaisen kanssa tai yksin. Hierontatyöpajan aikana on vaihtoehtoista ohjelmaa heille, jotka eivät halua siihen osallistua. Mitkään harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai eroottista kanssakäymistä, eikä mihinkään harjoitukseen tarvitse osallistua, jos ei halua.

Kurssilla tehdään kolmena aamuna tantran harjoittamisen kannalta tärkeitä joogaharjoituksia, mukaanlukien parijoogaa. Kaikkina päivinä on myös mahdollisuus saunomiseen, uimiseen ja luonnossa liikkumiseen.


Kurssin hinta (sis. ruoat ja majoituksen)
410€/hlö tai 700€/pariskunta.
Nathan kurssilaiset (Esoteerinen jooga, Laaja tantra, Tantraa naisille) 380€/hlö tai 650€/pari


Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
puh: 050-4520577
tantra@natha.fi

HUOM! ILMOITTAUDUTHAN 30.4. MENNESSÄ.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Event signup / payment

Opettajat