Luontojooga-työpaja: Mielenrauhaa syysmetsästä

Lauantaina 12.10.2019 klo 13-18
Helsinki

Tervetuloa samoilemaan syksyiseen metsään ja syventymään sisimpääsi meditatiivisessa työpajassa Espoon Velskolassa!Syksyn tullen luonto kääntyy sisäänpäin ja valmistautuu talven hiljaiseloon. Myös ihmiselle syksy on luontaista aikaa rauhoittua ja päästää irti ylimääräisestä kuin puu, joka syksyisin pudottaa lehtensä ja ohjaa energiansa juuriin.

Kaupungin kiireissä ja sisätiloissa helposti vieraannumme tästä luontaisesta rytmistä. Tämän työpajan tarkoituksena on kokemuksen kautta muistuttaa siitä, kuinka olemme osa luontoa ja kuinka elämästä voi tulla onnellisempaa ja tasapainoisempaa, kun elämme harmoniassa luonnon ja vuodenkierron kanssa. Ymmärtämällä vuodenaikojen yhteyden sisäiseen maailmaamme niistä tulee voimavara ja tie itsetuntemukseen.

Työpajan aikana retkeilemme metsässä rauhalliseen tahtiin ja teemme joogisia läsnäoloharjoituksia luontoyhteyden ja itsetuntemuksen syventämiseksi. Samalla annamme syksyisiä vinkkejä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Lisäksi nautimme herkullista, syksyn sadosta valmistettua kasvislounasta ja hämärän laskeuduttua tunnelmoimme nuotion äärellä.

Pukeuduthan lämpimästi säänmukaisiin ulkoiluvaatteisiin. Työpaja pidetään Sundari-ashramissa ja sen lähimetsissä Espoon Velskolassa, Kaitalammen luonnonsuojelualueella (lähellä Luukkia ja Nuuksion kansallispuistoa). Sundari-ashramin osoite on Sivulaakso 1. Paikalle pääsee bussilla ja pyrimme myös järjestämään kimppakyytejä osallistujien kesken.

Työpajan pitävät luontoa rakastavat joogaopettajat Helios Paavola ja Rosabelle Salonen.

Hinta 30€ (normaali) / 20€ (opiskelijat, työttömät ja Nathan viikkokurssilaiset). Lounas sisältyy hintaan.

HUOM! Vielä ehtii mukaan! Ilmoittautumiset 10.10. mennessä sähköpostitse jooga(at)natha.fi sekä maksamalla osallistumismaksu alla olevan maksulinkin kautta. Ilmoitathan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot sekä jos olet tulossa autolla ja voit ottaa muita osallistujia kyytiisi.

Event signup / payment

Opettajat