Luontojooga-työpaja: Talvisen tyyneyden äärellä

Lauantaina 01.02. klo 13-18
Helsinki

Tervetuloa talviseen metsään rauhoittumaan, hiljentymään ja kuuntelemaan sisintäsi Espoon Velskolaan.

Talvinen luonto paljastaa yksinkertaisuuden ja hiljaisuuden syvän kauneuden. Luonto on lepotilassa ja luova voima on varastoituneena juuriin ja siemeniin. Myös ihmiselle talvi on hyvää aikaa levätä, meditoida, keskittyä siihen mikä on olennaista ja suunnata huomiota omaan sisäiseen viisauteen. 

Kaupungin kiireissä ja sisätiloissa helposti vieraannumme tästä luontaisesta rytmistä. Tämän työpajan tarkoituksena on kokemuksen kautta muistuttaa siitä, kuinka olemme osa luontoa ja kuinka elämästä voi tulla onnellisempaa ja tasapainoisempaa, kun elämme harmoniassa luonnon ja vuodenkierron kanssa. Ymmärtämällä vuodenaikojen yhteyden sisäiseen maailmaamme niistä tulee voimavara ja tie itsetuntemukseen. 

Työpajan aikana retkeilemme metsässä rauhalliseen tahtiin sekä teemme meditatiivisia harjoituksia luontoyhteyden ja itsetuntemuksen syventämiseksi. Samalla annamme talvisia vinkkejä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Lisäksi nautimme yhdessä kevyttä mutta lämmittävää kasvislounasta ja hämärän laskeuduttua tunnelmoimme nuotion äärellä.

Käytännön tietoja

Pukeuduthan lämpimästi säänmukaisiin ulkoiluvaatteisiin. Työpaja pidetään Sundari-ashramissa ja sen lähimetsissä Espoon Velskolassa, Luukin ja Nuuksion kansallispuiston kupeessa. Sundari-ashramin osoite on Sivulaakso 1. Paikalle pääsee bussilla ja pyrimme myös järjestämään kimppakyytejä osallistujien kesken. Ilmoitathan siis jos käytössäsi on auto ja mistä suunnasta olet tulossa.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Hinta 30€ (normaali)  / 20€ (opiskelijat, työttömät ja Nathan viikkokurssilaiset) Kevyt kasvislounas sisältyy hintaan.

Ilmoittaudu 26.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen jooga(at)natha.fi sekä maksamalla kurssimaksun alla. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-ainerajoituksesi.

Työpajan pitävät luontoa rakastavat joogaopettajat Helios Paavola ja Rosabelle Salonen. 

Event signup / payment

Opettajat