Parijooga

su 4.6. klo12-14
Helsinki

Parijoogatunneilla tehdään jooga-asentoja yhdessä parin kanssa. Pariksi voit ottaa rakastetun, ystävän tai  vaikka kurssitoverin.
Tunnit kerran kuukaudessa sunnuntaisin: 15.1., 12.2., 12.3., 2.4., 7.5. ja 4.6. klo 12-14 (Mäkelänkatu 56) ja myös Tantrafestivaaleilla 22.4. ja 23.4.2017.

Mitä parijooga on ja mitä erityisiä vaikutuksia sillä on?

Kaikki maailmassa perustuu polariteetin periaatteeseen. Tämä luonnollinen, mutta vastustamaton vetoivoima polaaristen vastakohtien välillä on fysiikan laki ja kaikki pyörii tämän yksinkertaisen, mutta voimakkaan todellisuuden ympärillä. Mies ja nainen ovat toisiaan täydentäviä vastakohtia: yin ja yang. aurinko ja kuu, plus ja miinus, jumalallisten maskuulinisten ja feminiinisten periaatteiden, Shivan ja Shaktin ilmentymiä.

Ikiaikaiset tantriset periaatteet tarjoavat avaimen, jolla on mahdollista muuttaa parisuhde työpajaksi itsemme jatkuvaksi kehittämiseksi – ja sen kautta myös parisuhteemme kehittämiseksi. Kun ymmärrämme ja panemme käytäntöön maskuliinista ja feminiinistä voimaa käsittävän viisauden, voimme saavuttaa pitkäkestoisen onnellisuuden parisuhteessamme ja viedä sen yhdessä uudelle henkiselle tasolle.

Parijooga ei ole ainoastaan rakastavaisille, vaan pariasanat ovat eryislaatuisia harjoituksia kenelle tahansa kahdelle ihmiselle, jotka haluavat harjoittaa joogaa yhdessä tehokkaalla ja voimakkaalla tavalla ja saavuttaa ihmeellisiä tuloksia. Säännöllisen harjoituksen vaikutuksia ovat esimerkiksi:

  • Chakrojen aktivoituminen ja harmonisoituminen paljon nopeammin kuin yksin harjoittaessa.
  • Maskuliinisten ja feminiinisten energioiden vahvistuminen olemuksessamme.
  • Toisen tunteminen ei-verbaalisella, syvemmällä tasolla ja suhteen kehittyminen ja parantuminen (oli kyse sitten parisuhteesta tai ystävyysuhteesta).
  • Jännitysten, turhautumien ja muiden vaikeuksien häviäminen parin välillä, kommunikaation paraneminen, parempi yhteys ja toisen tukeminen.
  • Laatuajan viettäminen yhdessä rakentaa vahvan, rakkauteen perustuvan siteen parin välille.

Kun mies ja nainen ’astuvat mukaan’ polariteetin luonnolliseen leikkiin harjoittamalla tantrisen perinteen pariasanoita, he pystyvät menestyksekkäästi vahvistamaan näiden asentojen hyväätekeviä vaikutuksia kaikilla tasoilla: fyysisellä, energeettisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla.

Video Lontoon Tantrafestivaaleilta, jossa Advaitananda ja Adina Stoian esittelevät pari-asanoita. Avaitananda ja Adina ovat Tanskan sisarkoulumme opettajia ja koordinoivat muun muassa joogan, tantran ja tantraa naisille-kurssien kansainvälisiä opettajakoulutuksia.

Lisätietoa hathajooga-tunneista

Pariasananat ovat osa Laajan Tantrakurssin opetusohjelmaa sen myöhemmillä vuosikursseilla. Suosittelemme kyseistä kurssia niille, jotka haluavat harjoittaa tantraa systemaattisemmin syvällisen ja perinpohjaisen opetuksen tukemana. Kurssi tarjoaa erilaisia työkaluja sekä oman olemuksen, että parisuhteen kehittämiseen sekä mahdollisuuden tuoda henkisen harjoituksen osaksi jokapäiväistä elämää.

Hinnat
                                     1 kerta          5x        10x        15x      25x
Normaalihinta            10 €          45 €     85 €     120 €     190 €
Opiskelija / työtön      7 €           30 €      55 €     80 €      120 €

Maksaa voit käteisellä, kortilla tai Smartum-liikuntaseteleillä.    
Ensimmäisen tunnin voit kokeilla maksutta!
Esoteerisen joogan ja laajan tantran kurssilaisille pariasanatunnit ovat maksuttomia.