Parijooga

La 19.4. klo 12-14
Helsinki

Tule kokemaan parijoogan harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. Voit tulla parijoogaan kumppanin, ystävän tai vaikka kurssikaverin kanssa.

Kevät 2020

Parijoogatunnit Helsingissä sunnuntaisin klo 12-14:

  • (La 28.3. peruutettu)
  • Su 19.4. klo 12
  • Su 14.6. klo 12

Paikka: Mäkelänkatu 56, Vallila, Helsinki

Mitä parijooga on ja mitä erityisiä vaikutuksia sillä on?

Kaikki maailmassa perustuu polariteetin periaatteeseen. Tämä luonnollinen, mutta vastustamaton vetovoima polaaristen vastakohtien välillä on fysiikan laki ja kaikki pyörii tämän yksinkertaisen, mutta voimakkaan todellisuuden ympärillä. Mies ja nainen ovat toisiaan täydentäviä vastakohtia: yin ja yang. aurinko ja kuu, plus ja miinus, jumalallisten maskuulinisten ja feminiinisten periaatteiden, Shivan ja Shaktin ilmentymiä.

Ikiaikaiset tantriset periaatteet tarjoavat avaimen, jolla on mahdollista muuttaa parisuhde työpajaksi itsemme jatkuvaksi kehittämiseksi – ja sen kautta myös parisuhteemme kehittämiseksi. Kun ymmärrämme ja panemme käytäntöön maskuliinista ja feminiinistä voimaa käsittävän viisauden, voimme saavuttaa pitkäkestoisen onnellisuuden parisuhteessamme ja viedä sen yhdessä uudelle henkiselle tasolle.

Parijooga ei ole ainoastaan rakastavaisille, vaan pariasanat ovat erityislaatuisia ja harmonisoivia harjoituksia kenelle tahansa kahdelle ihmiselle, jotka haluavat harjoittaa joogaa yhdessä tehokkaalla ja voimakkaalla tavalla ja saavuttaa monipuolisia vaikutuksia, sekä omassa itsessä, että ihmissuhteessa parin kanssa.  Säännöllisen harjoituksen vaikutuksia ovat esimerkiksi:

  • Hathajooga-asanoiden tuomien vaikutusten voimistuminen ja energioiden harmonisoituminen paljon nopeammin kuin yksin harjoitettaessa.
  • Maskuliinisten ja feminiinisten energioiden vahvistuminen olemuksessamme.
  • Parin syvällisempi tunteminen ei-verbaalisella tasolla sekä ihmissuhteen kehittyminen ja vahvistuminen.
  • Jännitysten, turhautumien ja muiden vaikeuksien häviäminen parin välillä, kommunikaation paraneminen, parempi yhteys ja toisen tukeminen.
  • Laatuajan viettäminen yhdessä, rakkautta, lämpöä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta tukien.
  • Rakastetuille pariasanat ovat erinomainen työkalu harmonian ja onnellisuuden lisäämiseksi parisuhteessa.

Kun mies ja nainen ’astuvat mukaan’ polariteetin luonnolliseen leikkiin harjoittamalla tantrisen perinteen pariasanoita, he pystyvät menestyksekkäästi vahvistamaan näiden asentojen hyvää tekeviä vaikutuksia kaikilla tasoilla: fyysisen kehon, energioiden, mielen ja olemuksemme henkisellä tasolla.

Parijoogatunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä tunneilla käyminen edellytä sitoutumista. Voit osallistua niin usein tai harvoin kuin sinulle sopii. Suosittelemme tunneille mukavaa vaatetusta. Suosittelemme myös, että et syö isoa ateriaa kahteen tuntiin ennen joogatuntia. Oma joogamatto ei ole välttämätön, voitte lainata joogasalimme puuvillaisia joogamattoja.

Video Lontoon Tantrafestivaaleilta, jossa Advaitananda ja Adina Stoian esittelevät parijoogaa. Avaitananda ja Adina ovat Tanskan sisarkoulumme opettajia ja koordinoivat muun muassa joogan, tantran ja tantraa naisille-kurssien kansainvälisiä opettajakoulutuksia.

Lisätietoa hathajooga-tunneista

Pariasananat ovat osa Laajan Tantrakurssin opetusohjelmaa sen myöhemmillä vuosikursseilla. Suosittelemme kyseistä kurssia niille, jotka haluavat harjoittaa tantraa systemaattisemmin syvällisen ja perinpohjaisen opetuksen tukemana. Kurssi tarjoaa erilaisia työkaluja sekä oman olemuksen, että parisuhteen kehittämiseen sekä mahdollisuuden tuoda henkisen harjoituksen osaksi jokapäiväistä elämää.

Parijoogan kertahinta on 30€/pari.

Maksaa voit käteisellä, kortilla sekä verkkopankista suoraan nettisivullamme, ks alla.

Tervetuloa!

Event signup / payment