Rakkauden salaisuuksia - Tantraleiri luonnon helmassa (täynnä)

18. - 22.4.2019

 

.

Tarvitsetko rakkaasi kanssa hetken hengähdyksen arjesta? Haluatko oppia tantrisen rakastelun salaisuuksia? Oletko kiinnostunut rakkauden ja parisuhteen syventämisestä? Entä sinä, jolla tällä hetkellä ei ole kumppania: Oletko miettinyt, kuinka saisit sinkkuelämääsi lisää hehkua?

Tantraleiri on nyt täynnä, tervetuloa kurssille syyskuussa 2019!

Tantraleiri on suunniteltu sekä niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta tantrasta että niille, jotka haluavat syventää tietoaan ja taitojaan. Tutustumme polariteettiin, naisen ja miehen rikkaaseen erilaisuuteen, ja kuinka sen taitava käyttö johtaa kasvavaan rakkauteen ja vetovoimaan parin välillä. Toinen kantava teema on seksuaalienergian hallitseminen ja ohjaaminen kohti uusia nautinnon huippuja avaten uuden luvun koko elämään.

 Neljän päivän ohjelma sisältää mm.

 • Kokemuksellista lähestymistä tantraan leikkisin ja sydäntä avaavin harjoituksin
 • Luentoja ja keskusteluja tantrasta, parisuhteesta ja rakastelusta
 • Päivittäiset joogaharjoitukset (et tarvitse aikaisempaa kokemusta!)
 • Yhden päivän ajan erillinen tantrinen ohjelma miehille ja naisille
 • Tunnelmallista iltaohjelmaa, mm. tantrinen hierontatyöpaja
 • Täysihoito monipuolisella kasvisruualla
 • Majoitus joko kahden hengen huoneissa tai naisten ja miesten omissa huoneissa
 • Monipuoliset vapaa-ajan mahdollisuudet, mm. sauna, uinti, kylpypalju, soutuveneily, metsäretkeily

Tantraleiri järjestetään Hämeenlinnan Evon luonnon rauhassa järven rannalla. Upeasti uudistettu vanha huvila tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen ja uuden oppimiseen. Sauna, paljut, soutuveneet ja ympäröivät metsät tarjoavat paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Leiripaikka on 145km Helsingistä, 100km Tampereelta, 50km Lahdesta ja 45km Hämeenlinnasta. Saapuminen julkisilla on myös mahdollista. https://www.evonluonto.fi/property/evon-suuri-huvila/

Leirin ohjaavat Jooga- ja tantrakoulu Nathan kokeneet ja innostavat opettajat Honorat Mäkinen  ja Rosabelle Salonen.

***Leirillä tehtävät harjoitukset eivät sisällä alastomuutta eivätkä eroottista kanssakäymistä.***

Osallistujien kokemuksia aiemmalta leiriltä:

”Leirin käytännön järjestelyt olivat erinomaiset. Opetus tarjosi runsaasti tietoa, josta kukin voi ammentaa tarvitsemansa. Työpajoissa hyvää oli se rauha ja perusteellisuus, jolla harjoitukset tehtiin. Ei ollut kiire ja sai tunnustella omia tuntemuksiaan. Parasta leirillä oli ihmiset: Vetäjät ihanan lempeitä ja rentoja, intuitiivisia ja kuitenkin ”kurinalaisia”. Osanottajat avoimia ja mukavia henkilöitä.”

”Työpajoissa oli hyvää konkretia ja oma kokemus sekä se, että sai toimia omien rajojensa puitteissa. Tuli kunnioitetuksi, kohdatuksi rakkaudellisesti. Ohjaajien ammattitaito ja hienovaraisuus oli käsin kosketeltavaa. Parasta leirillä oli joogaharjoitukset, kokemukselliset harjoitukset ja se että kosketus ja rakkaus tuli elämään luontevana asiana. Ryhmäytyminen oli luontevaa ja sallivaa. Ihmisten kohtaaminen oli sydämellistä ja rakkaudellista”

“Tunnelma ja energia oli koko ajan jotenkin niinku katossa, mikä teki leiristä kokonaisvaltaisesti tosi mahtavan. Ja ihmiset mahtavia. Upeita kohtaamisia!”

Lisää kokemuksia aiemmalta leiriltä

Aikataulu

Leiri alkaa torstaina 18.4. klo 19.30. Paikalle voi saapua klo 17.30 alkaen ja viimeistään klo 19 mennessä. Päivällistä tarjolla klo 18-19. Leirin yhteinen ohjelma päättyy maanantaina 22.4. klo 14, lounaan jälkeen.

Leirillä teemme yksilöharjoituksia, pariharjoituksia ja ryhmäharjoituksia. Pariharjoitukset voit halutessasi tehdä aina oman parisi kanssa. Ilman paria leirillä olevat voivat tehdä pariharjoitukset joko toisen kurssilaisen kanssa tai yksin. Hierontatyöpajan aikana on vaihtoehtoista ohjelmaa heille, jotka eivät halua siihen osallistua. Mitkään harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai eroottista kanssakäymistä, eikä mihinkään harjoitukseen tarvitse osallistua, jos ei halua.

Kolmena aamuna teemme tantran harjoittamisen kannalta tärkeitä joogaharjoituksia, mukaanlukien parijoogaa. Kaikkina päivinä on myös mahdollisuus saunomiseen, uimiseen ja luonnossa liikkumiseen.

Leirin hinta (sisältää ruoat ja majoituksen)

 • 420€ / henkilö
 • 750€ / pariskunta

Miten ilmoittaudun:

 1. Maksa leirimaksu alla olevan linkin kautta.
 2. Lähetä viesti osoitteeseen tantra@natha.fi ja kerro viestissä: "Ilmoittautuminen tantraleirille", osallistujan/osallistujien koko nimet, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Vaihtoehtoisesti ilmoittaa nämä tiedot puhelimitse 050-4520577 (arkisin klo 15-18)

Lisätietoja:

tantra@natha.fi tai p. 050-4520577 (arkisin klo 15-18)

Huom! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli haluat varmistaa paikkasi leirillä, mutta et pysty maksamaan koko summaa kerralla, olethan meihin yhteyssä, niin voimme sopia erämaksuista.

Lämpimästi tervetuloa ♥

 

Event signup / payment

Opettajat