Sensuaalinen Nainen - Elämän Ydin

7.10.2018 klo 13
Tampere

Sensuaalinen Nainen - Elämän Ydin

Energian vapaa virtaus lantion alueella ja shaktin tilan herättäminen ovat merkittäviä tekijöitä kohti onnellista ja harmonista naiseutta. Kun lantion alueen lihakset ovat rentoina ja hyvässä kunnossa, voi energia virrata vapaasti. Tämä mahdollistaa onnellisuuden ja kukoistavan naisellisuuden sekä toimii porttina syvempään itsetuntemukseen.
Kun energia on liikkeessä ja virtaavaa ei synny turhautumia, jotka näkyvät ärtymyksenä, erillisyyden tunteena,valittamisena ja vetäytymisenä. Kun emme ole turhautuneita, niin voimme paljon paremmin, tunteellisesti ja fyysisesti. Fyysisesti energian jumitus voi ilmetä vaikkapa alaselän ongelmina tai kipuina.
Rento ja vahva lantion alue lisää seksuaalista nautintoa ja mahdollisuutta saada ja kokea voimakkaita orgasmeja. Lihaksien harjoittelu tuo herkkyyttä ja tietoisuutta yoniin (naisen sukupuolielin tantran mukaan). Harjoituksia voi tehdä myös rakastelun aikana.

Työpajassa tehdään erilaisia kehollisia harjoituksia, erityisesti lantionpohjan lihaksilla sekä harjoituksia sydämen heräämiseksi.
Työpaja on tarkoitettu naisille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille.

Sunnuntaina 7.10.2018 klo 13 - 15.30
Jooga- ja Tantrakoulu Natha, Tampere
Teiskontie 1, Tampere

Työpajan kesto: 2,5 h
Hinta: 30 euroa
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/Nathan kurssilaiset 20 euroa
Voit maksaa joko käteisellä tapahtumapaikassa tai nettimaksuna etukäteen.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
felis.secret@gmail.com tai ghaada.mironescu@gmail.com

Voit osallistua myös ilmoittautumatta!

Event signup / payment