Sensuaalinen Nainen - Elämän Ydin

26.1.2019 klo 13
Helsinki

Sensuaalinen Nainen - Elämän Ydin

Energian vapaa virtaus lantion alueella ja shaktin tilan herättäminen ovat merkittäviä tekijöitä kohti onnellista ja harmonista naiseutta. Kun lantion alueen lihakset ovat rentoina ja hyvässä kunnossa, voi energia virrata vapaasti. Tämä mahdollistaa onnellisuuden ja kukoistavan naisellisuuden sekä toimii porttina syvempään itsetuntemukseen.
Kun energia on liikkeessä ja virtaavaa, ei synny turhautumia, jotka näkyvät ärtymyksenä, erillisyyden tunteena, valittamisena ja vetäytymisenä. Kun emme ole turhautuneita, niin voimme paljon paremmin, tunteellisesti ja fyysisesti. Fyysisesti energian jumitus voi ilmetä vaikkapa alaselän ongelmina tai kipuina.
Rento ja vahva lantion alue lisää seksuaalista nautintoa ja mahdollisuutta saada ja kokea voimakkaita orgasmeja. Lihaksien harjoittelu tuo herkkyyttä ja tietoisuutta yoniin (naisen sukupuolielin tantran mukaan). Harjoituksia voi tehdä myös rakastelun aikana.

Työpajassa tehdään erilaisia kehollisia harjoituksia, erityisesti lantionpohjan lihaksilla sekä harjoituksia sydämen heräämiseksi. Työpajan jälkeen on mahdollista liittyä WhatsApp-ryhmään, jonka kautta jaetaan lantionpohjan lihasten harjoitusohjeita 8 viikoksi. Lisäksi ryhmässä voi kysellä ja jakaa kokemuksia.

Työpaja on tarkoitettu naisille. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille.

Lauantaina 26.1.2019 klo 13 – 15.30
Jooga- ja Tantrakoulu Natha, Mäkelänkatu 56, Helsinki
Työpajan kesto: 2,5 h
Hinta: 40 euroa
Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/Nathan kurssilaiset 30 euroa

Voit maksaa joko käteisellä tapahtumapaikalla tai nettimaksuna etukäteen alla

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
felis.secret(a)gmail.com, ghaada.mironescu(a)gmail.com, tantra(a)natha.fi
tai soittamalla Nathan päivystykseen, 050-4520577, arkisin klo 15-18.30

Voit osallistua myös ilmoittautumatta!

Event signup / payment