Tantratyöpaja: Onnellisuus ja Rakastava Läsnäolo - Matka Alkaa

La 23.5. klo 11-14

Online-työpaja vain pariskunnille

Tervetuloa pysähtymään oman elämäsi äärelle. Löydä itsesi ja rakastettusi tässä ja nyt tämän tantratyöpajan avulla. Itsen ja toisen tuntemus, arvostus ja erilaisuuden hyödyntäminen ovat kulmakiviä onnelliselle suhteelle. Tässä työpajassa tehdään harjoituksia itsetuntemuksen ja oman läsnäolon lisäämiseen ja kykyyn kohdata toinen ja avautua sydämen tasolla.

Tantran tie nautintoon ja onnellisuuteen käy itsetuntemuksen ja rakkauden kautta. Tantra tarjoaa omaan elämään ja seksuaalisuuteen uuden näkökulman, joka tuo meidät tähän hetkeen ja rakkauteen. Tantra voi herättää suhteen koko potentiaalin ja tarjoaa työkaluja kokea onnellisuutta ja seksuaalista täyttymystä.  Matka rakkauteen voi alkaa juuri siitä, missä olet nyt. Tästä hetkestä. Läsnäolosta kasvaa rakkauden silta toisen sydämeen.

“Onnellisuus ja Rakastava Läsnäolo”- työpajassa lähestytään näitä teemoja luentojen ja harjoitusten kautta. Kurssi järjestetään poikkeuksellisesti etäopetuksena verkossa. Kurssi pidetään “livenä”, jolloin kaikki voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Osallistujamäärä pidetään tarpeeksi pienenä (max 15 paria), jotta kokemuksesta tulee mahdollisimman henkilökohtainen. Harjoitukset tehdään oman parin kanssa ja kurssilta saa kotiin vietäväksi. Työpajassa ei ole eroottisia harjoituksia tai alastomuutta.

Kurssi järjestetään online-opetuksena Zoom- ohjelman avulla. Teillä tulisi olla tietokone jossa on toimiva kamera ja tarpeeksi nopea nettiyhteys. Voit ladata ohjeman etukäteen osoitteessa zoom.us

Lisätietoja eroottisen tantran työpajojen kokonaisuudesta

Hinnat ja ilmoittautuminen