Tantratyöpaja: Orgasmi ja Ekstaasi

La 16.5. klo 11-14

Online-työpaja pareille

Ekstaasi on ihmisen luonnollinen olotila. Tantrinen erotiikka auttaa ylittämään estot ja mielen ja kokemaan tämän olemuksemme ytimestä ajattomana kumpuavan autuuden. Orgasmi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden ainakin lyhyesti kokea tämä luonnollisella tavalla. Työpajassa opiskelemme miten pidentää tätä nautinnon huipentumaa, miten vaalia elämän intensiteettiä ja miten avata ovia syvempään läsnäoloon ekstaattisten kokemusten avulla.

Teemme harjoituksia yhdessä ja oman parin kanssa jännitysten ja estojen poistamiseksi jotta keho ja koko olemus vapautuvat kokemaan elämän ekstaattisuuden. Aisteille avautumisen kautta antaudumme orgastiselle läsnäololle, joka on portti korkeampaan todellisuuteen.

Työpaja sopii kaikille: sekä ensiaskeleina tantriselle polulle että itsetuntemuksen syventäjänä kokeneemmalle harjoittajille. Online-työpajassa teemme harjoituksia oman parin kanssa ja yhdessä. Kurssi järjestetään "livenä" ja osallistujamäärä pidetään pienenä (max 15 paria), jotta vuorovaikutus ja yhteisöllisyys säilyvät. Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai kosketusta intiimialueille.

Lisätietoja eroottisen tantran työpajojen kokonaisuudesta

Hinnat ja ilmoittautuminen