Joogaamaan Smartum liikuntaseteleillä

Voit hyödyntää Smartum liikuntasetelisi joogatunneilla!

Liikuntaseteleillä voit Helsingissä osallistua joko viikoittaisille Hatha-jooga tunneille tai vuosikurssimaiseen Esoteerisen joogan opetukseen.

Hathajoogaan erillisille teematunneille voit osallistua haluamallasi tahdilla.
Teemoja on viidelle viikonpäivälle ja syksyn 2016 alusta alkaen teemojen järjestys on seuraava:

  • Maanantaisin  17.30-18.45  Elinvoiman jooga
  • Tiistaisin  17.30-18.45  Sisäisen tulen jooga
  • Keskiviikkoisin  17.30-18.45  Sielun jooga
  • Torstaisin  17.30-18.45  Mielenhallinan jooga
  • Sunnuntaisin  12.00-13.15  Parijooga

Näillä hathajoogatunneilla opit fyysisiä asentoja ja syvän rentoutumisen. Hathajoogan teematuntien tarkoituksena on virittää meidät tietynlaisiin energioihin. Niiden avulla pystyt voimistamaan ja jalostamaan erilaisia ominaisuuksia; esimerkiksi elinvoimaa ja itseluottamusta, kykyä rakastaa ja huomioida sekä mielen kirkkautta ja keskittymiskykyä. Parijoogaan voit osallistua, vaikka tulisit tunnille yksin. Pari ei tässä siis välttämättä tarkoita parisuhdetta, vaan toinen osapuoli voi myös olla ystävä tai kurssitoveri.

Hathajoogaan voit osallistua kertamaksulla tai hankkimalla sarjalipun (5/10/15/25 kertaa). Jos osallistut Esoteerisen joogan kurssille (jossa on kuukausimaksu), niin pääset kaikille hathajoogan teematunneille ilmaiseksi.

Esoteerinen jooga on vuosikurssimuotoinen, monivuotinen joogakurssi, joka sisältää kaikki joogan tärkeimmät suuntaukset niiden perinteisessä muodossa, mm. hathajoogan ja rajajoogan:

jooga-asennot (asanat)
hengitysharjoituksia (pranayama)
meditaatio-menetelmiä (erityisesti laya-jooga)
käytännölliseen ymmärrykseen tähtäävä teoriaopetus kaikista harjoitetuista tekniikoista ja niiden vaikutuksista hyvinvointiimme sekä fyysiseen, psyykkiseen ja henkiseen kehitykseemme.

Tämä Esoteerisen Joogan kurssi tarjoaa myös tietoa henkisestä elämäntavasta. Monivuotinen opetus on ainutlaatuinen mahdollisuus syventyä joogan harjoittamiseen ja saada siitä kestäviä hyvää tekeviä vaikutuksia.
Kurssin jokainen viikoittainen opetuskerta sisältää noin puolitoista tuntia harjoituksia ja puolen tunnin teoriaosuuden. Asanat tehdään rauhallisesti keskittyen ja omia rajoja kunnioittaen. Harjoitus päätetään aina syvärentoutuksella ja joskus myös meditaatiolla.

Lue lisää kurssikuvauksia täältä:

Hathajooga

Esoteerinen jooga