Kokemuksia Tantran kesäkurssilta

”Parasta leirillä oli joogaharjoitukset, kokemukselliset harjoitukset ja se että kosketus ja rakkaus tuli elämään luontevana asiana.”
 

Jooga- ja tantrakoulu Nathan Tantran kesäkurssi Sammatissa tarjosi sekä osallistujille että ohjaajille neljä iloista, taianomaista ja oivalluksiä täynnä olevaa päivää. Yhteisen tilan ja ajan jakaminen, kokemusten kumuloituminen ja ryhmän yhteisen sydämen herääminen antoivat aivan uuden mahdollisuuden sukeltaa tantran ihmeelliseen ja syvälliseen maailmaan.

Kiitos kaikille ihanille osallistujille!

<3 Cristian, Rosabelle ja Feliciana


 

Palautteista poimittua:

”Ihanan luonnonläheinen paikka ja hyvä ilmapiiri. Kaikki oli aivan loistavaa, aivan luksusta!Opetus tarjosi hyvät perusteet vasta-alkajille. Mukavasti sekä teoriaa että harjoituksia. Hyviä, kohottavia ja selkeästi ohjattuja harjoituksia. Parasta leirillä oli tunnelma: rakastava, avoin ja kupliva ohjaajien myötäluoma ilmapiiri. Kiitos aivan valtavasti! Olette aivan ihania!”            
- Emilia

”Sain paljon hyviä oivalluksia ja niitäkin on hyvä makustella vähän aikaa. Hyvät tilat, hyvää ruokaa ja aivan mahtava leiripaikka. Tunnelma ja energia oli koko ajan jotenkin niinku katossa, mikä teki leiristä kokonaisvaltaisesti tosi mahtavan. Ja ihmiset mahtavia. Upeita kohtaamisia!”
- Kari-Johannes
 

”Leirin käytännön järjestelyt olivat erinomaiset. Opetus tarjosi runsaasti tietoa, josta kukin voi ammentaa tarvitsemansa. Työpajoissa hyvää oli se rauha ja perusteellisuus, jolla harjoitukset tehtiin. Ei ollut kiire ja sai tunnustella omia tuntemuksiaan. Parasta leirillä oli ihmiset: Vetäjät ihanan lempeitä ja rentoja, intuitiivisia ja kuitenkin ”kurinalaisia”. Osanottajat avoimia ja mukavia henkilöitä.”
- Päivi

”Parasta leirillä oli oivaltaa tantran oppi, sekä päivä jolloin naiset ja miehet olivat erillään. Aivan mahtava kokemus kokonaisuudessaan <3 Kiitosta mahtavasta työstä!”
- Mima

”Parasta leirillä oli sydämellinen tunnelma, paljon tietoa ja mukavaa yhdessäoloa.”
-Gabriel

”Ennen leiriä en tiennyt tantrasta mitään, mutta leirillä sain hyvän perusymmärryksen, mistä siinä on kyse. Erityisen antoisaa oli huomata tantran kokonaisvaltaisuus koko elämässä. Opetuksessa hyvää oli asiantuntevuus, ammattimaisuus ja lukuisat esimerkit ymmärtämistä tukemassa. Työpajoissa oli turvallinen, keskusteleva ja lämmin ilmapiiri. Parasta leirillä oli ihmiset.”
- Veikko

”Ihana leiripaikka: luonto, ympäristö, sauna. Leirin työpajat: rohkeaa, avointa, koskettavaa, vilpitöntä, sydämestä sydämeen, puhdasta <3 Loistava teoriapohja. Parasta leirillä oli vilpittömyys, avoimuus, puhtaus, huomiointi, kauneus, tarkoituksenmukaisuus.”
- Tarja

”Työpajoissa oli hyvää konkretia ja oma kokemus sekä se, että sai toimia omien rajojensa puitteissa. Tuli kunnioitetuksi, kohdatuksi rakkaudellisesti. Ohjaajien ammattitaito ja hienovaraisuus oli käsin kosketeltavaa. Parasta leirillä oli joogaharjoitukset, kokemukselliset harjoitukset ja se että kosketus ja rakkaus tuli elämään luontevana asiana. Ryhmäytyminen oli luontevaa ja sallivaa. Ihmisten kohtaaminen oli sydämellistä ja rakkaudellista”
- Kosketuksen puute

”Opetuksessa hyvää oli omakohtaiset esimerkit. Työpajat ohjattiin ammattitaidolla ja sydämellä. Parasta leirillä oli ilmapiiri.”
- Eva

”Ihana, kaunis ja rauhallinen paikka. Oikein miellyttävä sauna. Parasta opetuksessa oli antaumus ja omakohtainen kokemus asiasta. Myös tietosisältö oli hyvää. Työpajat lisäsivät ryhmän yhtenäisyyttä ja niissä oli hyvä tunnelma. Parasta leirillä oli hyväksyvä ja rakastava ilmapiiri. Leiri oli hyvä ja turvallinen esittely/johdanto tantraan, sopii kenelle vaan. Ja houkuttelee jatkamaan polkua eteenpäin”

”Opetuksessa hyvää oli asiallinen asioiden käsittely huumoria unohtamatta. Parasta leirillä oli yhteisöllisyys, energia ja lähentyminen parin kanssa <3”
- Rakastunut <3

”Opetus oli laajasti perusasioita kattavaa, iloisesti ja uppoavasti esitettynä. Käytäntöä oli reilusti ja sitä ohjattiin selkeästi step by step. Parasta leirillä oli mahtavat oivallukset elämästä ja rakkaudesta, kuten mitä tarkoittaa focus ilman puristamista ja väkisin yrittämistä ja centerin merkitys elämän hallinnassa, sekä syvennystä oivaltamaan takertumattomuuden upeita, transformoivia vaikutuksia. Aivan fantastinen kokonaisuus. Sopivan tasoista ja maltillista aloittelijoille, mikä luo turvaa ja innostusta. Tätä lisää ihmisille.”
- Aapo

 

Kurssi tulossa pääsiäisenä 2019!