Erityisjärjestelyt 29.4.2021 alkaen

 

Alkaen 29.4. Nathan jatkuville kursseille ja hathajooga-tunneille voi osallistua joko joogasalissa tai etäyhteyden välityksellä.

Opetus perustuu opettajan suoraan ohjaukseen sekä ryhmän tukeen, jotka eivät toteudu samalla tavalla etäyhteyden kautta. Lisäksi toisinaan osallistuminen kotoa on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Siksi suosittelemme joogasalilla osallistumista säännöllisin väliajoin, esimerkiksi kerran kuukaudessa, jolloin opettajan on mahdollista tarkistaa asanoiden suoritus, antaa henkilökohtaista ohjausta sekä kirjalliset opetusmateriaalit kotiin vietäväksi. Kurssin aloittaville suosittelemme ensimmäisten 2-3 kerran käymistä joogasalilla, jolloin perusasiat asanoista käydään läpi.

Joogasalille saa luonnollisesti tulla vain täysin terveenä. Noudatamme alueellisia suosituksia koskien osallistujamääriä ja turvavälejä.

Ilmoittaudu aina etukäteen edelliseen iltaan mennessä joogasalilla osallistumiseksi:

* Hathajooga: Lähetä tekstiviesti numeroon 050-4520577, jossa kerrot nimesi ja minä päivänä tulet Hathajooga-tunnille

 

Saat vielä opettajaltasi tarkempia ohjeita online-osallistumiseen.

Voit jo valmiiksi ladata tietokoneellesi tai puhelimeesi ilmaisen zoom-ohjelman (https://zoom.us) tai voit liittyä tunnille suoraan sivulta https://zoom.us/join

oman opettajasi sinulle (pian) lähettämällä meeting id:llä.

 

Ohjeita online-tunnille osallistumiseen:

Valmistaudu etukäteen varaamalla yhteyttä varten tietokone, jossa on toimiva kamera, tai tabletti/älypuhelin, jonka kamera toimii.

Lataa Zoom-sovellus valmiiksi osoitteesta https://zoom.us/ tai App Storesta (iPhone/iPad) tai Google Play Storesta (Android). 

Käynnistä Zoom, valitse ”Join Meeting”, ja anna opettajaltasi saama meeting id.
Videotapaamiseen liittyessäsi valitse ”join with computer audio”.

Mikrofonisi on tapaamisessa oletuksena pois päältä (mute). Voit laittaa sen päälle, jos sinulla on kiireellistä kysyttävää. Suljethan  mikrofonisi kysymyksen jälkeen. Voit myös käyttää kysymyksiin zoomin chat -toimintoa (kuvan alalaidassa).

Edellytämme, että kaikki osallistujat pitävät web-kameran päällä tunnille osallistuessaan. Näin voimme varmistua siitä, että kaikki ovat mukana tekemässä harjoituksia ja saamme tuntuman yhteiselle joogatunnille osallistumisesta. 

Online-opetus ei valitettavasti tarjoa normaalien joogatuntien kaltaista mahdollisuutta yksilölliseen ohjaukseen. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että seuraat ohjeita tarkasti, teet harjoitukset kehoasi kuunnellen ja keskeytät harjoituksen jos se ei tunnu hyvältä.
 

Muistathan huolehtia myös oman immuniteetin vahvistamisesta muun muassa
tasapainoisen ruokavalion, riittävän levon ja joogaharjoitusten avulla.

Terveisin,
Jooga- ja Tantrakoulu Nathan opettajat