Hathajooga

Keskiviikkoisin klo 18:00 ja perjantaisin klo 17:30. Hathajoogaharjoitukset kestävät 90 minuuttia. Sen jälkeen halukkaat voivat jäädä vielä ohjattuun meditaatioharjoitukseen (max 30min)  

Ilmoittaudu tunnille klo 17 mennessä numeroon 050-4520577 (tekstiviesti), jossa kerrot nimesi ja minä päivänä tulet Hathajooga-tunnille. Lähtökohtaisesti kaikki ilmoittautuneet mahtuvat mukaan, koska tunti voidaan tarvittaessa pitää suuremmassa salissa. Jos tunnilla ei poikkeuksellisesti ole tilaa, saat siitä tiedon tekstiviestillä viimeistään klo 15:30.

Jos osallistut hathajoogatunnille ensimmäistä kertaa tai olet Tantrisen joogan tai Esoterrisen tantran kursseilla, hathajoogatunti on sinulle maksuton. Tervetuloa! :)

 

Miksi hathajoogaan? 

Erityisesti näinä aikoina on tärkeä ylläpitää harmoniaa ja tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden tasolla. Joogaperinteen mukaan terveellinen ruokavalio, rentoutuminen sekä jooga-asanoiden ja meditaation säännöllinen harjoittaminen auttavat ylläpitämään hyvää terveyttä ja vastustuskykyä sekä iloista ja optimistista mielentilaa. Tunneilla opit joogaperinteen klassisia fyysisiä asentoja eli asanoita sekä syvän rentoutumisen tekniikan. Harjoitukset auttavat mm.:

  • Rauhoittamaan mieltä
  • Vähentämään stressiä
  • Ylläpitämään fyysistä liikkuvuutta
  • Lisäämään elinvoimaa ja itseluottamusta
  • Ymmärtämään ja huomioimaan muita
  • Kirkastamaan mieltä ja parantamaan keskittymistä

Hathajoogan harjoitukset tehdään rauhalliseen tahtiin, pyrkien mahdollisimman syvään rentoutumiseen ja mielen hiljentämiseen. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Hathajooga-tunteja pitävät useat Nathan joogaopettajat, kukin vuorollaan.

Käytännön tietoa

  • Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton, sen jälkeen hinnaston mukaisesti (alla)
  • Joogamatot ovat salissa valmiina
  • Ota mukaan mukavat, joustavat vaatteet
  • Älä syö isoa ateriaa kahteen tuntiin ennen joogaharjoituksen alkua

Jokainen tunti rakentuu lämmittelyharjoituksista, jooga-asanoista, syvästä loppurentoutuksesta sekä meditaatioharjoituksista. Jooga-asanat vaihtelevat lempeiden ja rauhoittavien sekä dynaamisten ja energisoivien harjoitusten välillä. Harjoitukset eivät edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta ja niissä huomioidaan kunkin osallistujan yksilöllisyys. Jooga-asanat päätetään täydelliseen syvärentoutukseen joka edelleen syventää joogaliikkeiden vaikutuksia. Kehon rentoutuessa syvällä tavalla olemuksessamme tapahtuu sekä fyysistä että psyykkistä latautumista. Tunnin lopuksi on vielä mahdollisuus jäädä meditoimaan yhdessä, ohjatusti.  

Noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin on myös tarjolla parijoogaa jossa joogaharjoituksia tehdään yhdessä parin kanssa. Pari voi olla kumppanisi, ystäväsi vai vaikkapa kurssitoverisi. Täten parijooga ei ole rajoitettu vain pariskunnille. Asanoihin ei myöskään liity mitään intiimiä kosketusta.

Joogan esoteerisista juurista ja meditaatio- sekä muista harjoituksista kiinnostuneille suosittelemme perinteisen esoteerisen joogan kurssia.

Online-opetukseen, terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita

Hymyillään kun tavataan! :)

 

Hinnat

                                           1 kerta      5x          10x         15x         25x

Normaalihinta              11 €          46 €       88 €        124 €      197 €

Opiskelija / työtön         8 €          31 €       57 €          83 €      124 €

Ensimmäisen hathajoogatunnin voit kokeilla maksutta! *(ei koske parijoogaa)

Maksaa voit käteisellä, kortilla tai Smartum-liikuntaseteleillä.
Esoteerisen joogan ja Laajan tantrakurssin kaikkien vuosikurssien oppilaille hathajooga sisältyy kuukausimaksuun! *(ei koske parijoogaa)

Lämpimästi tervetuloa kokemaan Hathajoogan hyvää tekeviä vaikutuksia!

 

Choose product

88,00 €