Unennäön taito

15-16.5. 2021

Kurssi tarjoaa yksinkertaisia ja tehokkaita menetelmiä tietoisen unennäön kokemiseen (selväuni eli selkouni, englanniksi lucid dreaming) ja astraalimaailmojen tutkimiseen (astraaliprojektio) tavoitteena itsetuntemuksen syventäminen.

HUOM! Kurssi on siirtynyt rajoitusten vuoksi toukokuulle: Uusi, vahvistettu aika on 15-16.5. klo 11-19
(lauantai ja sunnuntai klo 11-19, iltapäivinä reilun tunnin ruokatauot) 

Paikka: Joogakoulu Natha, Mäkelänkatu 56, Helsinki
Hinta: 120€ (esoteerisen joogan/tantran kurssilaiset, opiskelijat ja työttömät 90€)

Kurssi pidetään suomen kielellä (aiemmin pidetty englanniksi nimellä Art of Dreaming).
Kurssi on samalla johdantoa Art of Dying -kurssille (Tibetin ydinopetusta vapautumiseen bardossa, välitilassa).

Osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotietoja joogasta vaikkakin suosittelemme joogan perusteisiin, mm. resonanssin lakiin tutustumista esoteerisen joogan kurssilla.

Kurssin sisältö

Opiskelemme viikonlopun aikana mm. ihmisen energia-anatomiaa teoriassa ja harjoitusten avulla (ns. viisi kehoa - pancha kosha). Kurssi antaa myös syvemmän ymmärryksen siitä mitä on henkinen integraatio, yhteistyö olemuksemme eri kerrosten välillä sekä näiden tasojen ja vastaavien universumin tasojen välillä. Valotamme unien tehtävää tässä eheytymisessä ja annamme käytännön vinkkejä unien muistamiseen ja tietoisuuden herättämiseen unissa.
Tutustumme myös astraaliprojektioon, tekniikoihin sen käynnistämiseen ja hallintaan.
Teemme yhdessä näihin aiheisiin liittyen sekä meditaatioita, että useita vähitellen piteneviä, ohjattuja ja mahdollisimman tietoisia syvärentoutuksia (ns. jooga nidra).

Kurssilla opittujen harjoitusten antamien kokemusten avulla voimme myös suoraan tuntea kuinka emme ole sama kuin fyysinen kehomme, emmekä ole sama kuin tunteemme tai mielemme, vaan olemme jotain ajatonta ja rajoittamatonta kaikkien näiden rakenteiden 'takana'. Pienikin pilkahdus tästä voi vapauttaa meitä huomattavasti mm. kuoleman pelosta ja auttaa keskittymään elämässämme oleellisimpiin asioihin.

Laajeneva ymmärrys

Maailmankaikkeus koostuu useista tasoista, joista jokaisella on oma kokemusmaailmansa, ilmiöt, säännöt ja luonteenpiirteet. Meille yhdellä tasolla todellinen kokemus heijastuu kaikilla muilla tasoilla muuttuen yhä abstraktimmaksi ja lopulta arkkityyppiseksi. Ymmärtämällä näitä arkkityyppejä voimme tasapainottaa niihin liittyvät rakenteemme ja päästä yhteyteen vielä korkeammille tasoille. Unennäkemisen tila on yksi nopeimpia reittejä näiden tasojen tutkimiseen, korkeampien universaalien lainalaisuuksien opiskeluun ja luovuuden laajentamiseen.
Luomme omat unemme joko tiedostamattamme tai tietoisesti. Voimme itse myös parhaiten ymmärtää omia uniamme.

Kurssilla tehtävien harjoitusten luonteen vuoksi on hyvä olla levännyt hyvin edellisinä öinä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset jooga(at)natha.fi tai 050 4520577

Maksu allaolevan linkin kautta tai paikan päällä (käteinen tai kortti).

Lämpimästi tervetuloa!

Event signup / payment

Opettajat