Yoga Around the Clock -festivaali 23.3.

Lauantaina 23.3. klo 11-23
Helsinki

Ystävätarjous!

Ensimmäisen Yoga Around the Clock -festivaalin kunniaksi tarjoamme kaksi sisäänpääsyä yhden hinnalla. Pyydä siis mukaan ystäväsi, rakkaimpasi, perheenjäsenesi tai vaikka työkaverisi! Tulkaa viettämään yhdessä rentouttava ja mieltä avartava päivä syventymällä joogan moniin ulottuvuuksiin. Tarjous koskee sekä ennakko- että ovilippuja.

Tunne itsesi - Valaise elämäsi! 

Löydä joogan moniulotteinen maailma – tule oppimaan, mitä kaikkea jooga voi tarjota eri elämänalueilla. Harjoitusohjelma stressinhallintaan, kevätväsymykseen tai syvenevää onnellisuutta meditaation kautta? Festivaalilla on runsas tarjonta inspiroivia työpajoja keholle, mielelle ja sielulle – ohjeita, joita voit ottaa käyttöön saman tien.

Kaikkea ohjelmaa yhdistää joogan tuominen matolta koko elämään: tueksi muutoksessa kohti elämäniloa, rentoutta ja hyvää terveyttä. Lisäksi voit tutustua joogan syvälliseen henkiseen perinteeseen sekä sen soveltamiseen nykyajan elämässä.

Voit osallistua kaikkeen ohjelmaan oman valintasi mukaisesti, päivään mahtuu yhteensä viisi eri luentoa tai työpajaa. Koko ohjelma on suunniteltu aloittelijoille sopivaksi, mutta tarjoaa syvyyttä harjoitukseen myös kokeneemmille joogeille.

Mitä mukaan?

Ota mukaasi mukavat joogaan sopivat vaatteet sekä avoin ja iloinen mieli. Alustan saat käyttöösi salilta. Festivaaleilla on myynnissä kasvislounasta klo 15-16 sekä suolaisia ja makeita joogisia herkkuja pitkin päivää.

Iltajuhlat

Ilta huipentuu Heart of Yoga Celebration -juhlaan – sydämellisiin ryhmäharjoituksiin ja tansseihin Dj:n tahtiin klo 20-23.

Liput

Tarjous: Kaksi henkeä yhden hinnalla! Lippu 50€ ovelta.

Tapahtuma on päihteetön. Festivaalin järjestää Jooga- ja tantrakoulu Natha.

Paikka: Mäkelänkatu 56, Helsinki. Ovet aukeavat klo 10.30.

Lisätietoja: yogafortransformation.fi sekä facebook.

Sydämellisesti tervetuloa!

Ohjelma