Lähiopetus jatkuu 29.4.2021

29.4. alkaen kaikki Helsingin kurssit jatkuvat saleilla.

Flunssaepäilyjen kohdalla on mahdollista edelleen osallistua zoomin kautta. Tule tunneille vain täysin terveenä. 

Noudatamme aluehallintoviraston määräyksiä ja suosituksia kaikessa toiminnassamme, mm. turvavälejä, tehostettua hygieniaa, salien ja alustojen säännöllistä puhdistusta ja tuuletusta.

 
Ilmoittaudu hathajoogaan etukäteen edelliseen iltaan mennessä lähettämällä tekstiviesti numeroon 050-4520577, jossa kerrot nimesi ja minä päivänä osallistut hathajooga-tunnille (alkaen 29.4. hathajooga on vain paikan päällä Helsingin salilla)
Ohjeita online-tunnille osallistumiseen
 
  • Voit jo valmiiksi ladata tietokoneellesi tai puhelimeesi ilmaisen zoom-ohjelman (https://zoom.us) tai voit liittyä tunnille suoraan sivulta https://zoom.us/join oman opettajasi sinulle lähettämällä meeting id:llä ja tunnussanalla.
  • Valmistaudu etukäteen varaamalla yhteyttä varten tietokone, jossa on toimiva kamera, tai tabletti/älypuhelin, jonka kamera toimii.
  • Lataa Zoom-sovellus valmiiksi osoitteesta https://zoom.us/ tai App Storesta (iPhone/iPad) tai Google Play Storesta (Android).
  • Käynnistä Zoom, valitse ”Join Meeting”, ja anna opettajaltasi saama meeting id ja tunnussana.
  • Videotapaamiseen liittyessäsi valitse ”join with computer audio”.
  • Mikrofonisi on tapaamisessa oletuksena pois päältä (mute). Voit laittaa sen päälle, jos sinulla on kiireellistä kysyttävää. Suljethan  mikrofonisi kysymyksen jälkeen. Voit myös käyttää kysymyksiin zoomin chat -toimintoa (kuvan alalaidassa). 
  • Edellytämme, että kaikki osallistujat pitävät web-kameran päällä tunnille osallistuessaan. Näin voimme varmistua siitä, että kaikki ovat mukana tekemässä harjoituksia ja saamme tuntuman yhteiselle joogatunnille osallistumisesta. 
  • Online-opetus ei valitettavasti tarjoa normaalien joogatuntien kaltaista mahdollisuutta yksilölliseen ohjaukseen. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että seuraat ohjeita tarkasti, teet harjoitukset kehoasi kuunnellen ja keskeytät harjoituksen jos se ei tunnu hyvältä. 
Muistathan huolehtia myös oman immuniteetin vahvistamisesta muun muassa tasapainoisen ruokavalion, riittävän levon ja joogaharjoitusten avulla.

Terveisin,
Jooga- ja Tantrakoulu Nathan opettajat

 

Vieritä ylös
X