Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit

Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

Syksyn kurssit avoinna 2020-09-13 Lue lisää Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin maksuttomalla kokeilutunnilla, joita järjestetään useampi syksyn aikana.

kurssit & työpajat

Esoteerinen jooga

tiistaisin klo 17.30-19.30

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

keskiviikkoisin klo 17.30-20.00
Helsingissä ja Tampereella!

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Seuraava avoin työpaja on 16.1.2021
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja syvää tantran filosofiaa, jossa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogaan voit tulla ilman  etukäteisilmoittautumista tekemään rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Syksyn kurssit avoinna
Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin ... Lue lisää...
Terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita
Tervetuloa jooga- ja tantrakursseille Nathalle! Pidämme hyvää huolta tilojemme puhtaudesta ja hygieniasta. Huolehdimme myös siitä, että kaikki voivat pitää turvavälin ... Lue lisää...
Kurssin aloittaminen uudelleen
Haluaisitko jatkaa siitä mihin jäit? Jos olet aiemmin osallistunut Nathan jatkuville kursseille, niin autamme mielellämme löytämään sopivan Esoteerisen joogan tai ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Marraskuu, 2020

Videot

Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Tampere Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki
Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Helsinki Teiskontie 1, 33500 Tampere
Scroll to Top
X