Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

kurssit & työpajat

Tantrinen jooga

Helsingin kurssi auki 28.3 ja Tampereen kurssi huhtikuun loppuun asti.

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Helsingissä kurssi ti & su –
auki helmikuun loppuun asti.

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Seuraava työpaja on vain pareille, 12.2.2022.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta. Seuraava tunti 30.1.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Naisille: Feminiiniset arkkityypit
Kurssi naisille alkaa 20.2.2022: sielun feminiiniset arkkityypit Oletko Äiti, Lumoojatar, Sankaritar vaiko Initioiva nainen? Nämä ja monet muut ovat sielun ... Lue lisää...
Kashmirin Shaivismin kurssi avoinna
Uusi kurssi avoinna, seuraava tapaaminen sunnuntaina 30.1. klo 15-18. Jos asut kauempana Helsingistä, on kurssille mahdollista osallistua myös videoyhteyden kautta (zoom-palvelulla).Mukaan voi ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Tammikuu, 2022

Helmikuu, 2022

Videot

Vieritä ylös
X