Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

kurssit & työpajat

Tantrinen jooga

Helsingin kurssi auki 28.3 ja Tampereen kurssi huhtikuun loppuun asti.

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Helsingissä kurssi ti & su –
auki helmikuun loppuun asti.

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Seuraava työpaja on syyskuussa 2022.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Tantric Heart Celebration: Lumo
Pysähdytään yhdessä olemaan läsnä ohikiitävässä hetkessä. Tervetuloa tantriseen työpajaan ja illanviettoon lumoutumaan elämästä ja toisistamme, kohtaamaan, syventymään ja iloitsemaan!Työpajassa syvennymme ... Lue lisää...
Naisille: Feminiiniset arkkityypit
Kurssi naisille alkoi 20.2.2022: sielun feminiiniset arkkityypit Mukaan voi liittyä vielä 20.3. ja 23.4. (klo 13)Tapaamisia on vielä 15.5., 12.6. ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Huhtikuu, 2022

Toukokuu, 2022

Videot

Vieritä ylös
X