Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit

Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

Alkeiskurssit jälleen syksyllä. 2021-01-09 Lue lisää Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin maksuttomalla kokeilutunnilla, joita järjestetään useampi syksyn aikana.

kurssit & työpajat

Esoteerinen jooga

Uusi kurssi alkaa taas syksyllä

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Uusi kurssi alkaa taas syksyllä

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Seuraava avoin työpaja on syyskuussa 2021.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantran filosofiaa sekä käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Kesäloma 25.6.-1.8.
Nathan kurssit ovat tauolla 25.6.-1.8.2021 Aiemmin alkaneet kurssit jatkuvat 2.8. ja uudet kurssit alkavat syyskuun puolessavälissä. Hathajooga jatkuu syyskuussa. Heinäkuussa ... Lue lisää...
Ansio ja Toivo
Selittävä esittely termistä ANSIO kirjoittanut Gregorian Bivolaru Sana ansio on peräisin latinalaisesta termistä ’meritum’, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa jonkin osakseen ... Lue lisää...
Alkeiskurssit jälleen syksyllä.
Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Heinäkuu, 2021

Elokuu, 2021

Videot

Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Tampere Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki
Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Helsinki Teiskontie 1, 33500 Tampere
Vieritä ylös
X