Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit

Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

Alkeiskurssit syksyllä 2021 2021-01-09 Lue lisää Tervetuloa Tantrisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin maksuttomalla kokeilutunnilla, joita järjestetään useampi syksyn aikana.

kurssit & työpajat

Tantrinen jooga

Uudet kurssit Helsingissä 13.9. ja Tampereella 14.9. alkaen!

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Uusi kurssi Helsingissä ti & su 14.9. alkaen!

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Seuraava avoin työpaja on marraskuussa 2021.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta. Seuraava tunti 24.10.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

TANTRAFESTIVAALI 2021 - PALUU SYDÄMEEN
Kauan kaivattu Tantrafestivaali on jälleen täällä! Tämän vuoden festivaali on kutsu syventyä sydänten yhteyteen ja aitoon, avoimeen läsnäoloon toistemme kanssa. ... Lue lisää...
Kashmirin Shaivismin kurssi avoinna
Uusi kurssi avoinna, seuraava tapaaminen sunnuntaina 24.10. klo 15-18 (oppitunnit ovat joka toinen sunnuntai klo 15) Jos asut kauempana Helsingistä, on ... Lue lisää...
Alkeiskurssit syksyllä 2021
Tervetuloa Tantrisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Lokakuu, 2021

Marraskuu, 2021

Videot

Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Tampere Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki
Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Helsinki Teiskontie 1, 33500 Tampere
Vieritä ylös
X