Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

kurssit & työpajat

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Parijooga
Tule kokemaan pariasanoiden harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. Voit tulla parijoogaan kumppanin, ystävän tai vaikka kurssikaverin ... Lue lisää...
Hathajoogaa naisille
Hatha joogaa naisille tunnit on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan rentoutumista, palautumista, elämäniloa, itseluottamusta ja elinvoimaa erityisesti naisille. Tunnit sopivat sekä ... Lue lisää...
Avoimet kurssit
Tervetuloa Tantrisen joogan ja Esoteerisen tantran kursseille syksyllä 2022 ja keväällä 2023! ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Marraskuu, 2022

Joulukuu, 2022

Videot

Vieritä ylös
X