Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

Kurssit & työpajat

Esoteerinen jooga

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista.
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Parijooga

Tule kokemaan parijoogan harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. Seuraava kerta 10.9.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Rakkauden alkemia 5.-8.10.
Tervetuloa viettämään tunnelmallinen, pitkä viikonloppu kosketuksen, läsnäolon ja tantran viisauden parissa. ... Lue lisää...
Avoimet kurssit
Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran kursseille syksyllä 2023! Lisäksi parijoogaa ja työpajoja viikonloppuisin. Nyt myös online! ... Lue lisää...
Kokeilutunnit
Tervetuloa kokeilemaan Tantrisen joogan ja Esoteerisen tantran opetusta maksuttomilla tunneilla! ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Syyskuu, 2023

Lokakuu, 2023

Videot

Scroll to Top