Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit Kurssit, työpajat, juhlat & festivaalit Henkinen polku nykyajan ihmiselle Harjoitus ja teoria - syvenevä opetus Oma harjoitus - ja yhteisön tuki Henkinen polku nykyajan ihmiselle Tapahtumat Kurssit

Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

Alkeiskurssit avoinna 2021-01-09 Lue lisää Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin maksuttomalla kokeilutunnilla, joita järjestetään useampi syksyn aikana.

kurssit & työpajat

Esoteerinen jooga

tiistaisin klo 17.30-19.30

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

keskiviikkoisin klo 17.30-20.00
Helsingissä ja Tampereella!

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Seuraava avoin työpaja on 10.4.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja syvää tantran filosofiaa, jossa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Ansio ja Toivo
Selittävä esittely termistä ANSIO kirjoittanut Gregorian Bivolaru Sana ansio on peräisin latinalaisesta termistä ’meritum’, joka suomeksi käännettynä tarkoittaa jonkin osakseen ... Lue lisää...
Erityisjärjestelyt 1.4.-28.4.2021
1.4.-28.4. Nathan kursseille voi osallistua vain zoom-ohjelman kautta. Koskee kaikkia kursseja, myös hatha-joogaa. Noudatamme aluehallintoviraston määräyksiä ja suosituksia kaikessa toiminnassamme. ... Lue lisää...
Alkeiskurssit avoinna
Tervetuloa Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Videot

Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Tampere Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki
Puhelin: 050 452 0577
Sähköposti: jooga(at)natha.fi
Helsinki Teiskontie 1, 33500 Tampere

Vieritä ylös
X