Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

Kurssit & työpajat

Esoteerinen jooga

Uusi kurssi avoinna!
Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi.Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen jogaan henkisenä polkuna. Asanat ja meditaatiotekniikat ohjaavat harjoittajaa johdonmukaisesti syvempään oivallukseen itsestä. Harjoitukset ovat yksinkertaisia mutta erittäin tehokkaita. Avaa uusi luku elämässä!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Uusi kurssi syksyllä 2024.
Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista.
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Lue lisää..
Also: Couple weekend in English (13-15.9.)

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Parijooga

Tule kokemaan parijoogan harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. 
Lue lisää..

Ajankohtaista

Puistojooga
Natha järjestää jälleen maksutonta puistojoogaa heinä- ja elokuussa.Ota mukaan oma alusta ja mukavat, riittävän lämpimät vaatteet. Tapahtumat ovat maksuttomia ja ... Lue lisää...
Natha, Gregorian Bivolarun pidätys ja eri osapuolien eettinen vastuullisuus
MEDIATIEDOTE Romanialainen joogaopettaja Gregorian Bivolaru pidätettiin Ranskassa 28.11.2023. Koska Atman federaation jäsenkouluihin liittyvät mediajulkaisut ovat toistaneet muista, kansainvälisistä medialähteistä kopioituja ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Heinäkuu, 2024

Elokuu, 2024

Videot

Scroll to Top