Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

kurssit & työpajat

Tantrinen jooga

Uudet kurssit Helsingissä 13.9. & 14.9. ja Tampereella 11.9. alkaen

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Uusi kurssi Helsingissä 13.9. alkaen 

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Seuraava työpaja su 25.9.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Tervetuloa kursseille!
Tervetuloa Tantrisen joogan ja Esoteerisen tantran uusille kursseille Helsingissä ja Tampereella! Voit tulla mukaan joko suoraan kurssille tai tutustua ensin ... Lue lisää...
Puistojooga
Keskiviikko 13.7.: Joogataan sisätiloissa Nathalla huonon sään vuoksi, osoite Mäkelänkatu 56. Tervetuloa!Ohjelmassa on meditatiivista hathajoogaa, jossa harjoitukset tehdään rauhalliseen tahtiin, ... Lue lisää...
Opi meditoimaan!
TYÖPAJA MEDITAATION PERUSTEISTA Launtaina 27.8.2022 klo. 10.00-13.00. Meditaatiossa keskitymme pidemmän aikaa yhteen kohteeseen. Säännöllisen meditaatioharjoituksen avulla opimme havaitsemaan uusia ulottuvuuksia ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Elokuu, 2022

Syyskuu, 2022

Videot

Vieritä ylös
X