Hathajooga

Syksy 2023 

 • Huom! Hathajoogaa ei järjestetä syksyllä 2023. Jos sinulla on käyttämättömiä kertoja, ole meihin yhteydessä (jooga@natha.fi) niin palautamme rahasi niiltä osin.

Harjoitus kestää 90min, jonka jälkeen voi halutessaan jäädä 30min meditaatioon.

Miksi hathajoogaan?

Erityisesti näinä aikoina on tärkeä ylläpitää harmoniaa ja tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden tasolla. Joogaperinteen mukaan terveellinen ruokavalio, rentoutuminen sekä jooga-asanoiden ja meditaation säännöllinen harjoittaminen auttavat ylläpitämään hyvää terveyttä ja vastustuskykyä sekä iloista ja optimistista mielentilaa. Tunneilla opit joogaperinteen klassisia fyysisiä asentoja eli asanoita sekä syvän rentoutumisen tekniikan. Harjoitukset auttavat mm.:

 • Rauhoittamaan mieltä
 • Vähentämään stressiä
 • Ylläpitämään fyysistä liikkuvuutta
 • Lisäämään elinvoimaa ja itseluottamusta
 • Ymmärtämään ja huomioimaan muita
 • Kirkastamaan mieltä ja parantamaan keskittymistä

Hathajoogan harjoitukset tehdään rauhalliseen tahtiin, pyrkien mahdollisimman syvään rentoutumiseen ja mielen hiljentämiseen. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta. Hathajooga-tunteja pitävät useat Nathan joogaopettajat, kukin vuorollaan.

Käytännön tietoa

Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

 • Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton, sen jälkeen hinnaston mukaisesti (alla)
 • Joogamatot ovat salissa valmiina
 • Ota mukaan mukavat, joustavat vaatteet
 • Älä syö isoa ateriaa kahteen tuntiin ennen joogaharjoituksen alkua

Jokainen tunti rakentuu lämmittelyharjoituksista, jooga-asanoista, syvästä loppurentoutuksesta sekä meditaatioharjoituksista. Jooga-asanat vaihtelevat lempeiden ja rauhoittavien sekä dynaamisten ja energisoivien harjoitusten välillä. Harjoitukset eivät edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta ja niissä huomioidaan kunkin osallistujan yksilöllisyys. Jooga-asanat päätetään täydelliseen syvärentoutukseen joka edelleen syventää joogaliikkeiden vaikutuksia. Kehon rentoutuessa syvällä tavalla olemuksessamme tapahtuu sekä fyysistä että psyykkistä latautumista. Tunnin lopuksi on vielä mahdollisuus jäädä meditoimaan yhdessä, ohjatusti.

Noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin on myös tarjolla parijoogaa jossa joogaharjoituksia tehdään yhdessä parin kanssa. Pari voi olla kumppanisi, ystäväsi vai vaikkapa kurssitoverisi. Täten parijooga ei ole rajoitettu vain pariskunnille. Asanoihin ei myöskään liity mitään intiimiä kosketusta.

Joogan esoteerisista juurista ja meditaatio- sekä muista harjoituksista kiinnostuneille suosittelemme perinteisen esoteerisen joogan kurssia.

Hinnat   

 • Huom! Hathajoogaa ei järjestetä syksyllä 2023. Jos sinulla on käyttämättömiä kertoja, ole meihin yhteydessä (jooga@natha.fi) niin palautamme rahasi niiltä osin.         

Normaalihinta
1 kerta      5x          10x         15x         25x
11 €          46 €       88 €        124 €      197 €

Opiskelija / työtön
1 kerta      5x          10x         15x         25x
8 €          31 €       57 €          83 €      124 €

Ensimmäisen hathajoogatunnin voit kokeilla maksutta!

Maksaa voit käteisellä, kortilla tai Smartum-liikuntaseteleillä.
Esoteerisen joogan ja Esoteerisen tantran kaikkien vuosikurssien oppilaille hathajooga sisältyy kuukausimaksuun!

Scroll to Top