Joogasalien vuokraus

Tilat Nathalla

Nathan joogakeskus Hyperborea sijaitsee Helsingin Vallilassa.  Keskuksessa on kolme salia vuokrattavana seminaareihin, työpajoihin, kokouksiin, meditaatioihin, tai-chi ym. harjoituksiin, hoitoihin, hierontaan sekä muihin joogakeskuksen ilmapiiriin sopiviin tarkoituksiin. Emme kuitenkaan vuokraa saleja joogatunteja varten.

Tilat on uudistettu valoisilla ja laadukkailla materiaaleilla, lattia- ja seinäpinnat ovat uusia ja puhtaita. Suuri vastaanottotila toivottaa vieraat tervetulleiksi. Käytössä on myös tilava kirjasto / oleskelutila, keittiö ja kaksi WC:tä. Kengät jätetään eteiseen sillä koko keskuksessa on puulattiat. Joogakeskuksen ilmapiiri on hiljainen ja rauhallinen.

Vuokraan sisältyy

  • Äänentoisto valmiina esim. oman tietokoneen tai mp3-soittimen liittämistä varten (3,5mm plugi) tai CD/DVD levyltä.
  • Videoprojektori (VGA tai HDMI-liitin)
  • Valkotaulu
  • Paljon puuvillaisia jooga-alustoja, meditaatiotyynyjä sekä tuoleja

Vuokraaja vastaa tilan siivouksesta tapahtuman jälkeen sekä kaikista mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Valmistelu, vieraiden vastaanotto ja siivous sisällytetään vuokra-aikaan.

Voit vierailla Nathalla ja käydä tutustumassa saleihin arkisin klo 15-17:30. Lisätietoja saat soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Nathalle, puh. 050 452 0577 tai jooga(a)natha.fi.

Salien esittely

Surya – 100 m/ 10 x 10 m

Atma – 48 m/ 9 x 5,4 m

Kriya – 35m2 / noin 7,5 x 5 m

Hinnat ja varaaminen

  • Surya: 35 € / h
  • Atma: 25 € / h
  • Kriya: 20 € / h

Varaus on sitova, kun maksu on suoritettu Nathan tilille FI2512793000513453, viestillä ’RENT nimi ja lisätiedot’. Varauksen peruutus 2 viikkoa etukäteen tai aiemmin on maksuton, sen jälkeen perimme 50 € peruutusmaksun.

Natha ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka kaikki tuotot ohjataan takaisin yhdistyksen toimintaan.

Varaa tilasi puhelimitse 050 452 0577  tai sähköpostilla jooga(a)natha.fi.

Scroll to Top