Tantratyöpajat

 

Tantran näkökulma eroottisuuteen ja seksuaalisuuteen on estoton, käytännöllinen, rakkautta ja tietoisuutta korostava. Henkisyyden ja seksuaalisuuden erkaantuminen toisistaan on etenkin nykyajan ongelma. Tantriseen asenteeseen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä

Työpajat antavat uudenlaisen ja laajemman ymmärryksen seksuaalisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää seksuaalienergiaa henkiseen kasvuun. Seksuaalienergia on olemuksemme suurin voima ja mahdollisuus, joten sen ohjaaminen tietoisesti henkiseen kasvuun antaa tuloksia hyvin nopeasti. Tantran yksilö- ja pariharjoituksissa opitaan oman kokemuksen kautta tulemaan tietoiseksi seksuaalienergiasta ja aistillisuudesta. Tietoisuus on avainasemassa tämän energian hallitsemisen oppimisessa.

Tämä sarja työpajoja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan eroottisen tantran maailmaan. Työpajoissa opetetaan tantran perusperiaatteita ja harjoituksia, joiden avulla pääset alkuun eroottisen tantran harjoittamisessa. Työpajoihin osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi.

Hinnat

  • Työpaja kahdelle: 120€ / 90€ pituudesta riippuen (katso hinnat työpajan kuvauksessa alla)
  • Yksi henkilö: 70€
  • Opiskelija/työtön 60€

Ilmoittautuminen: tiedustele paikkatilannetta postilla: tantra(at)natha.fi tai soitolla/viestillä: 050-4520577
ja varmista ilmoittautumisesi maksamalla alla.

Luethan myös: terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita

Lämpimästi tervetuloa!


”When love is infinite,
impossible becomes
easily possible”

-Gregorian Bivolaru

Seuraavat työpajat

Kevät 2023

Voit tulla mihin tahansa allaolevista työpajoista, mutta suosittelemme useampaan osallistumista, koska työpajojen aihepiirit ja painotukset on valittu muodostamaan laajempi kokonaisuus.

Tulossa:

Tantratyöpaja: Maaginen vetovoima

Työpaja on peruttu <3

Tantran perinne kuvaa, kuinka koko maailmankaikkeus on kahden vastakkaisen mutta toisiaan täydentävän voiman, Shivan ja Shaktin, jatkuvaa vuorovaikutusta. Nämä kaksi universaalia voimaa ilmenevät myös meissä jokaisessa, feminiinisenä ja maskuliinisena puolena. Tässä työpajassa tarjoamme työkaluja, joiden avulla voit tunnistaa ja herättää nämä puolet itsessäsi ja sitä kautta syventää omaa itsetuntemustasi. Naisille avautuu mahdollisuus löytää yhteys universaaliin kaikkea syleilevään feminiiniseen energiaan ja sitä kautta mahdollisuus herättää oman naiseutensa lukemattomat sävyt ja piilevät potentiaalit. Miehet oppivat tunnistamaan itsessään maskuliinisen tietoisuuden voiman ja löytämään kokonaan uuden näkökulman miehuuteensa. Parisuhteessa tämä syvempi ymmärrys feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta ilmenee maagisena vetovoimana, minkä ansiosta suhde pysyy jatkuvasti elävänä, paljastaen loputtomasti uusia ulottuvuuksia rakkauteen ja eroottisuuteen. 

Tässä työpajassa teemme paljon harjoituksia, joiden kautta pyrimme herättämään tätä maagista vetovoimaa elämässämme ja parisuhteessamme. Pari- ja ryhmäharjoitukset sisältävät kohtaamista ja hellää kosketusta kaikkien osallistujien rajoja kunnioittaen. Harjoitukset tehdään vaatteet päällä, eikä niiden luonne ole seksuaalinen. Osan työpajasta naiset ja miehet viettävät omissa opetusryhmissään. Työpaja sopii sekä sinkuille että pareille.

Lämpimästi tervetuloa <3
Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssi alla olevan maksulinkin kautta ja laittamalla meiliä osoitteeseen tantra(at)natha.fi. Ilmoittautuminen on avoinna 15.5.2023 saakka tai niin kauan kuin työpajassa on tilaa.

Työpajan pitävät Taija ja Cristian.

Hinnat:
Pari: 120€
Henkilö: 70

Opiskelija/Työtön 60

 

Ilmoittaudu ja maksa työpaja tästä

Poista
Scroll to Top
Vieritä ylös
X