Tantratyöpajat

 

Tantran näkökulma eroottisuuteen ja seksuaalisuuteen on estoton, käytännöllinen, rakkautta ja tietoisuutta korostava. Henkisyyden ja seksuaalisuuden erkaantuminen toisistaan on etenkin nykyajan ongelma. Tantriseen asenteeseen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä

Työpajat antavat uudenlaisen ja laajemman ymmärryksen seksuaalisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää seksuaalienergiaa henkiseen kasvuun. Seksuaalienergia on olemuksemme suurin voima ja mahdollisuus, joten sen ohjaaminen tietoisesti henkiseen kasvuun antaa tuloksia hyvin nopeasti. Tantran yksilö- ja pariharjoituksissa opitaan oman kokemuksen kautta tulemaan tietoiseksi seksuaalienergiasta ja aistillisuudesta. Tietoisuus on avainasemassa tämän energian hallitsemisen oppimisessa.

Tämä sarja työpajoja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan eroottisen tantran maailmaan. Työpajoissa opetetaan tantran perusperiaatteita ja harjoituksia, joiden avulla pääset alkuun eroottisen tantran harjoittamisessa. Työpajoihin osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi.

Hinnat

  • Työpaja kahdelle: 120€ / 90€ pituudesta riippuen (katso hinnat työpajan kuvauksessa alla)
  • Yksi henkilö: 70€
  • Opiskelija/työtön 60€

Ilmoittautuminen: tiedustele paikkatilannetta postilla: tantra(at)natha.fi tai soitolla/viestillä: 050-4520577
ja varmista ilmoittautumisesi maksamalla alla.

Luethan myös: terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita

Lämpimästi tervetuloa!


”When love is infinite,
impossible becomes
easily possible”

-Gregorian Bivolaru

Seuraavat työpajat

Kevät 2023

Voit tulla mihin tahansa allaolevista työpajoista, mutta suosittelemme useampaan osallistumista, koska työpajojen aihepiirit ja painotukset on valittu muodostamaan laajempi kokonaisuus.

Tulossa:

Rakastava kosketus – tantratyöpaja pareille

Lauantaina 28.1.2023 klo 11-17

Kaipaatteko suhteessanne syvempää yhteyttä? Haluatteko oppia luomaan välillenne enemmän hellyyttä, läheisyyttä ja rakkautta? 

Rakastava, läsnä oleva kosketus auttaa tuomaan huomion tähän hetkeen. Huolet haihtuvat pois, euforinen hellyys täyttää sydämen ja pääsette aidosti kosketuksiin sekä itsenne että rakkaanne kanssa. Tällaisen kosketuksen vaikutukset voivat olla hyvin voimallisia, jopa elämää mullistavia. Ylimääräiset “suojakuoret” sulavat pois ja kohtaatte toisemme aidosti, paljaina ja haavoittuvaisina. Suhteeseen avautuu uusi, rehellisemmän kommunikaation taso ja mahdolliset tunnetason haavat alkavat parantua.

Rakastava ja tietoinen kosketus tuo myös eroottiseen elämään lisää sävyjä ja syvyyttä. Lempeyden, hellyyden ja empatian lisäksi, läsnäolon intensiteetti herättää intohimon uudella tasolla. Rakastelussa voi eroottisen kosketuksen kautta löytää leikillisyyden, ilon ja spontaaniuden. Rakkauteen ja eroottiseen kosketukseen keskittyminen tekee esileikistä luonnollisesti pidemmän ja täyteläisemmän. Rakastavaiset voivat eroottisen kosketuksen voimasta löytää suorittamisesta ja kaavoista vapaan tilan kohdata toisensa, ilmaista itseään ja olla läsnä. 

Jokaisella on mahdollisuus oppia koskettamaan tällä tavoin - rakkaudella ja tietoisesti, siten että vaikutukset ulottuvat kehosta tunnetasolle ja sielun syvimpiin sopukoihin saakka. Voit osallistua työpajaan rakkaasi, sielunkumppanisi tai vaikka läheisen ystäväsi kanssa. Suhteen ajallisella kestolla ei ole merkitystä, tärkeintä on, että olette valmiita koskettamaan toisianne ja tulemaan kosketetuksi, hellästi ja rakkaudella.

Työpajasta käytännössä

Työpajan opetukset ja harjoitukset perustuvat vuosituhantisiin tantrisiin opetuksiin, joita on sovellettu nykypäivän ihmisille. Kaikki harjoitukset tehdään oman parin kanssa. Harjoituksissa korostuu kuunteleva ja salliva läsnäolo sekä rakkauden ja hellyyden antaminen. Luomme työpajaan mahdollisimman lämpimän ja turvallisen ilmapiirin. 

Työpajassa ei ole alastomuutta, mutta vaatteita voi halutessaan vähentää kosketuksen vaikutusten voimistamiseksi. Alusvaatteet ovat pakolliset. Suosittelemme ottamaan mukaan myös pyyhkeitä/vilttejä peittelyä varten.

Päivän aikana on tunnin lounastauko.

Hinta: 120e/pari. Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssi alla olevan maksulinkin kautta ja laittamalla meiliä osoitteeseen tantra(at)natha.fi. Ilmoittautuminen on avoinna 23.1.2023 saakka tai niin kauan kuin työpajassa on tilaa.

Työpajan pitävät rakastavasta kosketuksesta inspiroituneet tantraopettajat Ghaada, Rosabelle ja Honorat.

Hinnat: 120€/pari

 

Ilmoittaudu ja maksa työpaja tästä

Poista
Vieritä ylös
X