Tantratyöpajat

 

Tantran näkökulma eroottisuuteen ja seksuaalisuuteen on estoton, käytännöllinen, rakkautta ja tietoisuutta korostava. Henkisyyden ja seksuaalisuuden erkaantuminen toisistaan on etenkin nykyajan ongelma. Tantriseen asenteeseen kuuluu avautuminen syleilemään kaikkea elämässä valppaalla tietoisuudella ja sanomaan elämälle KYLLÄ. Tantran ymmärryksen mukaan kaikki elämän eri puolet ovat toisiinsa yhteydessä ja lopulta yhtä valaistuneessa mielessä

Työpajat antavat uudenlaisen ja laajemman ymmärryksen seksuaalisuudesta ja mahdollisuudesta käyttää seksuaalienergiaa henkiseen kasvuun. Seksuaalienergia on olemuksemme suurin voima ja mahdollisuus, joten sen ohjaaminen tietoisesti henkiseen kasvuun antaa tuloksia hyvin nopeasti. Tantran yksilö- ja pariharjoituksissa opitaan oman kokemuksen kautta tulemaan tietoiseksi seksuaalienergiasta ja aistillisuudesta. Tietoisuus on avainasemassa tämän energian hallitsemisen oppimisessa.

Tämä sarja työpajoja tarjoaa ainutlaatuisen näköalan eroottisen tantran maailmaan. Työpajoissa opetetaan tantran perusperiaatteita ja harjoituksia, joiden avulla pääset alkuun eroottisen tantran harjoittamisessa. Työpajoihin osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta. Eroottiset harjoitukset jäävät kotitehtäviksi.

Hinnat

  • Työpaja kahdelle: 120€ / 90€ pituudesta riippuen (katso hinnat työpajan kuvauksessa alla)
  • Yksi henkilö: 70€
  • Opiskelija/työtön 60€

Ilmoittautuminen: tiedustele paikkatilannetta postilla: tantra(at)natha.fi tai soitolla/viestillä: 050-4520577
ja varmista ilmoittautumisesi maksamalla alla.

Luethan myös: terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita

Lämpimästi tervetuloa!


”When love is infinite,
impossible becomes
easily possible”

-Gregorian Bivolaru

Seuraavat työpajat

Seuraavat tantratyöpajat järjestetään keväällä 2023

Voit tulla mihin tahansa allaolevista työpajoista, mutta suosittelemme useampaan osallistumista, koska työpajojen aihepiirit ja painotukset on valittu muodostamaan laajempi kokonaisuus. Kevään työpajat ilmoitetaan pian.

Hinnat: 120€/pari ja 70€ (60€) yksin 

Pari- ja ryhmäharjoitukset sisältävät kohtaamista ja hellää kosketusta kaikkien osallistujien rajoja kunnioittaen. Harjoitukset tehdään vaatteet päällä, eikä niiden luonne ole seksuaalinen. Osan työpajasta naiset ja miehet viettävät omissa opetusryhmissään. Työpaja sopii sekä sinkuille että pareille. Päivän aikana on yhden tunnin lounastauko. Lämpimästi tervetuloa <3

Ilmoittaudu ja maksa työpajaan tästä

Poista

Vaikutukset

Harjoittelemalla opetuksen mukaisesti opit lisäämään seksuaalienergiaa sekä hallitsemaan ja jalostamaan sitä henkisiin tarkoituksiin ja avautumaan rakkaudelle, sekä ylläpitämään parisuhteen vetovoimaa. Opiskelemme myös tekniikoita herkkyyden ja mielihyvän lisäämiseksi ja lantionpohjan lihasten voimistamiseksi.

Vieritä ylös
X