Erityisjärjestelyt 1-14.3.2021

Erityisjärjestelyt 1.3.2021 alkaen

Alkaen 1.3. Nathan jatkuville kursseille voi osallistua joko joogasalissa tai etäyhteyden välityksellä. Hathajooga on ainoastaan paikanpäällä.

Noudatamme aluehallintoviraston määräyksiä ja suosituksia kaikessa toiminnassamme.
 

Ilmoittaudu aina etukäteen edelliseen iltaan mennessä osallistuminen

  • Hathajooga: Lähetä tekstiviesti numeroon 050-4520577, jossa kerrot nimesi ja minä päivänä tulet hathajooga-tunnille (vain paikanpäällä)
  • Esoteerinen jooga: Jos tulet ensimmäistä kertaa, lähetä sähköposti osoitteeseen jooga(a)natha.fi.
Huomioithan, että etäopetus jatkuu vain niin pitkään kuin suositukset osallistumisrajoituksista pysyvät voimassa. Sen jälkeen kursseilla jatkaminen on mahdollista vain paikan päällä joogasaleilla Helsingissä ja Tampereella.
 
Ohjeita online-tunnille osallistumiseen
 
  • Voit jo valmiiksi ladata tietokoneellesi tai puhelimeesi ilmaisen zoom-ohjelman (https://zoom.us) tai voit liittyä tunnille suoraan sivulta https://zoom.us/join oman opettajasi sinulle lähettämällä meeting id:llä ja tunnussanalla.
  • Valmistaudu etukäteen varaamalla yhteyttä varten tietokone, jossa on toimiva kamera, tai tabletti/älypuhelin, jonka kamera toimii.
  • Lataa Zoom-sovellus valmiiksi osoitteesta https://zoom.us/ tai App Storesta (iPhone/iPad) tai Google Play Storesta (Android).
  • Käynnistä Zoom, valitse ”Join Meeting”, ja anna opettajaltasi saama meeting id ja tunnussana.
  • Videotapaamiseen liittyessäsi valitse ”join with computer audio”.
  • Mikrofonisi on tapaamisessa oletuksena pois päältä (mute). Voit laittaa sen päälle, jos sinulla on kiireellistä kysyttävää. Suljethan  mikrofonisi kysymyksen jälkeen. Voit myös käyttää kysymyksiin zoomin chat -toimintoa (kuvan alalaidassa). 
  • Edellytämme, että kaikki osallistujat pitävät web-kameran päällä tunnille osallistuessaan. Näin voimme varmistua siitä, että kaikki ovat mukana tekemässä harjoituksia ja saamme tuntuman yhteiselle joogatunnille osallistumisesta. 
  • Online-opetus ei valitettavasti tarjoa normaalien joogatuntien kaltaista mahdollisuutta yksilölliseen ohjaukseen. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että seuraat ohjeita tarkasti, teet harjoitukset kehoasi kuunnellen ja keskeytät harjoituksen jos se ei tunnu hyvältä. 
Muistathan huolehtia myös oman immuniteetin vahvistamisesta muun muassa
tasapainoisen ruokavalion, riittävän levon ja joogaharjoitusten avulla.
 
Palaamme lähiopetukseen heti kun tilanne sallii.

Terveisin,
Jooga- ja Tantrakoulu Nathan opettajat

 

Vieritä ylös
X