Terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita

Tervetuloa jooga- ja tantrakursseille Nathalle!

Pidämme hyvää huolta tilojemme puhtaudesta ja hygieniasta. Huolehdimme myös siitä, että kaikki voivat pitää turvavälin toisiin osallistujiin. Tätä varten ovat salin joogamatot jo valmiiksi sijoitettuna saliin kahden metrin välein. Voit käyttää myös mukanasi tuomaa alustaa. Puhdistamme tilat nyt erityisen huolellisesti, myös ovenkahvat ja wc:t ym. Tuuletamme tilat hyvin aina ennen ja jälkeen tunteja.

Jotta kaikilla olisi turvallista ja viihtyisää tunneilla, muistathan seuraavat asiat:

-Pese kädet aina, kun tulet Nathalle ja lähdet Nathalta
-Aivasta ja yski hihaan tai kainaloon ja pese sen jälkeen kädet
-Tule tunneille vain täysin oireettomana
-Jos kotona on epäilyä korona-altistuksesta, älä tule tunnille
-Kunnioitathan muiden halua pitää etäisyyttä
-Voit halutessasi tuoda oman jooga-alustan tunnille

Helsingin kaupunki on vedonnut/suositellut, että yksityisissä liikunnan harrastuspaikoissa pidettäisiin kasvomaskia muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana maanantaista 2.11.2020 alkaen. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Luotamme jokaisen oppilaamme omaan arvioon ja harkintakykyyn maskin käyttöön liittyen.

Muistathan huolehtia myös oman immuniteetin vahvistamisesta muun muassa tasapainoisen ruokavalion, riittävän levon ja joogaharjoitusten avulla.

HUOM! Jos viranomaisten suositukset harrastusryhmiin liittyen jälleen tiukkenevat, niin jatkamme opetusta online-muodossa (zoom-ohjelman avulla), jotta voimme taata opetuksen jatkuvuuden.

Hymyillään kun tavataan!

Terveisin,
Jooga- ja tantrakoulu Nathan opettajat

Scroll to Top
X