Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

kurssit & työpajat

Tantrinen jooga

Helsingin uusi kurssi alkaa 13.9. 

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Helsingissä uusi kurssi alkaa 14.9. 

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista. 
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin. Seuraava työpaja on syyskuun 17.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

International Yoga Congress
June 20 - 26, 2022 ONLINE Godly Unity Full of Wisdom in Diversity - International Congress for Yoga and Eastern ... Lue lisää...
Kesän ja syksyn antia
Opetus jatkuu Nathalla Juhannukseen asti. Kesätauon jälkeen jo aiemmin alkaneet kurssit jatkuvat 1.8. ja uudet kurssit alkavat syyskuun puolessavälissä. ... Lue lisää...
Opi meditoimaan!
TYÖPAJA MEDITAATION PERUSTEISTA Sunnuntaina 21.8.2022 klo. 10.00-13.00. Meditaatiossa keskitymme pidemmän aikaa yhteen kohteeseen. Säännöllisen meditaatioharjoituksen avulla opimme havaitsemaan uusia ulottuvuuksia ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Kesäkuu, 2022

Heinäkuu, 2022

Videot

Vieritä ylös
X