Henkinen polku nykyajan ihmiselle

Nathan opetukset tarjoavat sillan ikiaikaisista joogan ja tantran perinteistä moderniin elämään. Tehokkaat ja turvalliset harjoitukset auttavat löytämään sisäisen rauhan, elämänilon, aidon rakkauden ja vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

Joogan ja tantran viikkokurssien opetusten syvyydestä löytyy ihmisyyden ydin – syvä läsnäolo, onnellisuus, puhdas kauneus ja loisto. Matka sisäiseen maailmaan alkaa siitä missä olet juuri nyt. Lähde mukaan jatkuvan oppimisen ja elämän rikkauksien polulle!

kurssit & työpajat

Tantrinen jooga

Löydä sisäiset voimavarasi ja herätä henkinen sydämesi. Kurssi on syvällinen opetus perinteiseen joogaan henkisenä polkuna. Teemme energisoivia ja rentouttavia asanoita, pranayamaa sekä meditaatioita. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita. Avaa uusi luku elämässäsi!
Lue lisää..

Esoteerinen tantra

Helsingissä sunnuntaisin (myös online)

Merkityksellinen elämä ja sisäinen kasvu hyvän olon ja onnellisuuden perustana. Kurssi on järjestelmällinen ja syvällinen johdatus tantraan henkisenä polkuna. Asanoita ja meditaatiota itsetuntemuksen syventämiseen. Opetuksia elämästä, rakkaudesta ja mittaamattomasta sisäisestä potentiaalista.
Lue lisää..

Tantratyöpajat

Tutustuminen tantraan vaihtelevin teemoin.
Lue lisää..

Kashmirin Shaivismi

Alkuperäistä ja puhtainta tantraa – käytännöllisiä tekniikoita, joissa painotetaan sisimmän löytämistä syvällisen ymmärtämisen ja suoran kokemuksen kautta.
Lue lisää..

Hathajooga

Hathajoogassa teemme yhdessä rentouttavia ja harmonisia hathajoogaharjoituksia.
Lue lisää..

Ajankohtaista

Avoimet kurssit
Tervetuloa Tantrisen joogan ja Esoteerisen tantran kursseille keväällä 2023! Lisäksi hathajoogaa perjantaisin (drop-in) ja työpajoja viikonloppuisin. Nyt myös online! ... Lue lisää...
Parijooga
Tule kokemaan pariasanoiden harmonisoivat vaikutukset! Tunneilla tehdään erityisiä hathajoogasta johdettuja asanoita parin kanssa. Voit tulla parijoogaan kumppanin, ystävän tai vaikka ... Lue lisää...
Kurssille palaaminen
Kurssille palaaminen Haluaisitko jatkaa siitä mihin jäit? Jos olet aiemmin osallistunut Nathan jatkuville kursseille (jooga, tantra, shaivismi), niin autamme mielellämme sinua  ... Lue lisää...

Tulevat tapahtumat

Toukokuu, 2023

Kesäkuu, 2023

Videot

Scroll to Top
Vieritä ylös
X