Löytöretkellä itseen

Esoteerisen tantran kokeilutunti la 17.8.2024 klo 14-16

Mäkelänkatu 56, Helsinki

Löytöretkellä itseen

Monet käyttävät ulos mentäessä pitkän aikaa laittautumiseen. Tyylikkäät vaatteet, meikkiä, hiukset ojoon ja miellyttävä tuoksu. On hyvä että huolehtii… Mutta mitä tapahtuisi, jos käyttäisimme saman määrän aikaa “sisäiseen laittautumiseen”? Jos käyttäisimme edes osan ulkoiseen ehostukseen kuluvasta ajasta sisäisten piirteidemme hiomiseen? Millainen ilta avautuisi jos sisimpämme loistaisi kauneuttaan ja antamisen iloa? Itsevarmuus kantaisi askeliamme sisäisestä rauhasta käsin…

Ulkonäkö, arvoasema sekä muu ulkoinen olemus ovat tärkeässä asemassa elämää. Pelkillä ulkoisilla avuilla ei kuitenkaan aina pitkälle pötkitä. Treffeillä saattaa huomata että ulkonäkö on lähes merkityksetön, mikäli emme ole luonteeltamme viehättäviä.

Monet elämäntilanteet vihjaavat että olisi parannuksen varaa (tai jos ei kuule elämän vihjauksia, niin tyttöystävän suusta viimeistään suoremmin 😊)

Jotkut ihmiset ovat luonnostaan itsevarmoja, toiset hauskoja, jotkut älykkäitä, toiset luovia, jotkut rakastavia, toiset spontaaneja ja mielikuvituksellisia, jotkut viehättäviä ja sosiaalisia. Näitä pidetään ominaisuuksina, jotka pysyvät samankaltaisina läpi elämän. Tantra opettaa meille, että näitä ominaisuuksia voidaan harjoittaa ja vahvistaa, tullen näin vapaammaksi toteuttamaan itseään ja elämään täydemmin.

Tantran kautta voimme tutkia kaikkia näitä mahdollisuuksia jotka ovat enemmän tai vähemmän piilossa jokaisessa meissä. Tällä olemuksen rikkauteen ja syvyyteen luotaavalla matkalla kohtaa myös muinaisen perustavanlaatuisen kysymyksen: ”kuka minä todella olen?”

Tällä Tantran esittelytunnilla teemme Löytöretki Itseen -teeman harjoituksia. Tunti sisältää myös Esoteerisen tantrakurssin esittelyä ja joogaharjoituksia.

Kokeilutunneilla voit:

  • Kokeilla kursseilla tehtäviä harjoituksia
  • Oppia kurssien laajasta tieto- ja harjoituspohjasta
  • Tavata kurssien opettajia
  • Tutustua tantran perusperiaatteisiin

Tunnit koostuvat harjoituksista sekä lyhyestä teoriaosuudesta, jossa esitellään  kurssin sisältöä sekä tantran ja joogan perusperiaatteita.

Esoteerinen Tantrakurssi sisältää  asana-harjoituksia ja meditaatioita. Se auttaa soveltamaan tantran periaatteita kaikissa elämäntilanteissa ja käsittelee syvällisesti myös henkistä parisuhdetta. Kurssi alkaa 11. syyskuuta 2024.

Jooga-alustan saat lainaan salilta. Kokeilutunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lue myös: terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä ohjeita

Scroll to Top