Tantric Heart Celebration: Lumo

Lauantaina 14.5. klo 19-23

Pysähdytään yhdessä olemaan läsnä ohikiitävässä hetkessä. Tervetuloa tantriseen työpajaan ja illanviettoon lumoutumaan elämästä ja toisistamme, kohtaamaan, syventymään ja iloitsemaan!

Työpajassa syvennymme kokemaan ohjattujen harjoitusten avulla ohikiitävän hetken taianomaisuuden. Saamme mahdollisuuden ylittää arkinen kokemus ja avautua mielen kiehtovalle  tyhjyydelle.

Hiljaisesta ja pysähtyneestä mielestä käsin voimme nähdä kaiken perimmäisen kauneuden ja ihmeellisyyden. Tyhjä mieli mahdollistaa sydämen heräämisen ja avautumisen sekä läsnäolon hetkessä. Työpajan teemaa on inspiroinut tantrisen perinteen jumalatar Bagalamukhi, universaali voima, joka pysäyttää ja lumoaa henkisen kulkijan ihmetyksen valtaanHarjoituksia tehdään yksin, pareittain sekä ryhmässä, rakastavassa ja kunnioittavassa hengessä, eivätkä ne ole luonteeltaan eroottisia.

Työpajan jälkeen pääsemme nauttimaan vapaasta yhdessäolosta ja tansseista lumoavan DJ:n iloisissa rytmeissä. Koko illan ajan on myynnissä ihania suolaisia ja makeita herkkuja.

Tervetuloa yksin, rakastetun tai ystävien kanssa jakamaan upea ja avaava kokemus ja tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin tantrisessa ympäristössä. Et tarvitse aiempaa kokemusta tantrasta osallistuaksesi – tule avosydämin nauttimaan lämminhenkisestä illasta hyvässä seurassa. 

Ennakkoliput myynnissä pe 13.5. Klo 23:59 saakka.

Avaamme ovet klo 18:30 ja aloitamme klo 19:00. Tapahtuma on päihteetön. 

Lämpimästi tervetuloa!

Liput

Ennakkolipun hinta 15 € (ovelta 20 €)

Lippuja saatavilla vain ovelta hintaan 20€

Vieritä ylös
X