Eros täynnä elämää

Tantrinen kesäleiri maaseudun rauhassa 23-28.6.2024, Nathan oppilaille + avec

 

Tämän vuoden kesäleirillä tutustumme työpajojen, taidekokemusten ja inspiroivan yhdessäolon kautta Eroksen maailmaan, joka avaa meidät kokemaan sielun avaruuden ja inspiroivan kauneuden.

Opimme ilmentämään puhdasta eroottista luontoamme, ja ymmärrämme pyhän eroottisuuden ja tietoisen läheisyyden merkityksen pitkäkestoisen onnellisuuden ja täyttymyksen saavuttamisessa.

Eros on yksi voimakkaimmista työkaluista sielun heräämiseen. Tantrisen viisauden mukaan eroottinen energia on elämän energiaa ja tietoinen eroottisuus sekä tietoinen elämä kulkevat käsi kädessä. ”Se, miten rakastelet, kertoo siitä, miten elät koko elämääsi!”

Eroottisuus on sielun sysäys kohti paratiisimaista olemassaoloa.

Hyvin omaksuttuna Eros tuo pyhyyttä elämämme jokaiselle osa-alueelle – jopa arkipäivän haasteisiin – käynnistäen sisäisen muutoksen ja tietoisuuden evoluution.

Eroottisuus perustuu rakkauden ylevään energiaan, joka kohottaa halujamme, läheisyyttämme ja intiimielämäämme.

Tantra on tietoisuuden heräämistä. Heräämme elämään ja ympärillämme olevaan kauneuteen. Tietoisten aistikokemusten kautta avaudumme lukemattomille ilon ja nautinnon sävyille, antautuen rohkeasti elämän meille tarjoamille mahdollisuuksille.

Syvällisen opetuksen ohella leiriohjelmassa korostuu vahvasti elämyksellinen ja kokemuksellinen puoli sekä keskustelu ja jakaminen, tarkoituksena syventää ymmärrystämme eroottisesta energiasta.

Leiriohjelma sisältää mm.:

  • Eroottiselle energialle avautumista aistiharjoitusten kautta, viiden elementin (maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri) sekä ympäröivän kesäisen luonnon inspiroimina
  • Leirin teemaan syventymistä lähiluonnossa retkeillen
  • Erillistä ohjelmaa naisille ja miehille (mm. sensuaalisen tanssin työpaja naisille, maskuliinisuutta herättäviä aktiviteetteja miehille)
  • Toissijaisten erogeenisten alueiden herättäminen tietoisen kosketuksen kautta
  • Syvä, aistillinen Eros-rituaali
  • Polaarisia harjoituksia miesten ja naisten välillä
  • Leikkisän flirttailun taito ja turhasta vakavuudesta irti päästäminen
  • Romanttinen illanvietto

Huom!  Kesäleirin tämänvuotisessa teemassa ei ole kyse seksistä tai seksuaalisesta käyttäytymisestä – vaan ylevästä, kohottuneen eroottisuuden asenteesta, joka on perustavanlaatuisesti ja radikaalisti erilaista! Leirillä tehtävät harjoitukset eivät sisällä minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä. Voit osallistua leirille parin kanssa tai ilman. Leiri sopii erinomaisesti niin aloitteleville kuin kokeneille tantran harjoittajille.

Lisätietoja: tantra@natha.fi

Hinnat ja maksaminen

 

Mitä hinta sisältää?

Leirin hinta sisältää ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä saunan. 

Scroll to Top