TANTRAFESTIVAALI 2021 – PALUU SYDÄMEEN

Kauan kaivattu Tantrafestivaali on jälleen täällä! Tämän vuoden festivaali on kutsu syventyä sydänten yhteyteen ja aitoon, avoimeen läsnäoloon toistemme kanssa.

Jo yhdeksättä kertaa Helsingissä järjestettävä Tantrafestivaali on erinomainen tapa tutustua tantraan ensimmäistä kertaa tai syventää ymmärrystään tantran moniulotteisesta maailmasta. Tule oppimaan kokeneilta tantrikoilta elämää mullistavia näkökulmia rakkauteen, itsetuntemukseen, parisuhteeseen ja intiimiin yhdessäoloon. 

Avaavien ja inspiroivien työpajojen ja luentojen jälkeen ilta jatkuu tanssin ja sydämellisen yhdessäolon merkeissä Tantric Heart -juhlissa ja päättyy kohottavaan lopetusmeditaatioon. Festivaaleilla on myynnissä pieniä suolaisia ja makeita herkkuja. Lounastauolla voit käydä ulkona syömässä tai nauttia omia kasviseväitä. 

Voit osallistua rakkaasi kanssa, ystävien kesken tai tulla itseksesi tapaamaan uusia samanhenkisiä sieluja 🙂 Kaikissa työpajoissa on lämmin, turvallinen ja kaikkia kunnioittava tunnelma ja ne sopivat hyvin myös aloittelijoille. Mitkään festivaalin harjoitukset eivät sisällä eroottista kanssakäymistä tai alastomuutta.

Tapahtuma on päihteetön. Vain aikuisille (K-18).

Lisätietoa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
X